Un pessic d’Eivissa al Pobladó

Un conegut restaurant d’Andorra la Vella es transforma en un ‘lounge club’ d’esperit i caràcter eivissenc: 3.000 metres d’espai repartit en dues àrees (Chill Out i Deep House), jardí i aparcamentL’‘Eivissa Experience’ obrirà portes els primers dies de maig producte de l’aliança d’un empresari inversor andorrà i un resident amb experiència a sales com l’Apolo de Barcelona 

Comentaris

L’antic Restaurant Pobladó esdevindrà Eivissa. Recrearà enmig d’Andorra el caràcter i la moguda més característica eivissenca. Si a algú li ha picat la curiositat les darreres setmanes una campanya a les xarxes socials sota la denominació ‘Eivissa Experience’, això és la transformació de l’establiment de restauració de la capital en un local d’oci que obrirà les portes els primers dies de maig. La data concreta es manté en secret, per ara. Però de fet, segons fonts de la gerència, encara no està decidida. Depèn d’uns tràmits burocràtics pendents de completar. 

‘Eivissa Experience Lounge Club’ pretén “portar un pessic d’Eivissa al cor dels Pirineus”. Aquesta és la voluntat dels promotors de la iniciativa, un empresari andorrà que res no té a veure amb el món de l’oci nocturn i que hauria fet el cent per cent de la inversió econòmica i un resident català que ve del món de les sales musicals, amb una llarga experiència a l’Apolo de Barcelona i amb vincles amb diversos espais de l’illa balear ‘marxosa’ per excel·lència. Un hi aporta els diners -l’empresa manté la inversió sota pany i forrellat malgrat que és notable- i l’altre hi posa el ‘know how’. Tot plegat, asseguren les fonts, per crear un concepte nou en el món de l’oci nocturn al Principat.

El local obrirà cada dia de la setmana a partir de les 5 de la tarda i es dirigeix a un públic de mitjana edat

La transformació del Restaurant Pobladó en l’‘Eivissa Experience Lounge Club’ suposa 3.000 metres quadrats de recinte distribuïts en una àrea dedicada al Chill Out, una altra al Deep House, un jardí i dues plantes soterrànies per poder aparcar. I tot amanit amb un servei que els promotors de la iniciativa denominen de Gourmet Snack. No hi haurà restauració a l’establiment, que obrirà cada dia de la setmana des de les 5 de la tarda fins a l’hora que la normativa de tancament de locals d’oci nocturn estableix, però sí que s’oferirà un servei ‘non stop’ de tapes i begudes.

Els impulsors del ‘lounge club’ eivissenc han cuidat molt la imatge. La idea és que aquell que hagi experimentat mai les sales d’Eivissa se sentin com si estiguessin allí malgrat dansar al Pirineu. Les fonts consultades no s’amaguen de reconèixer que no s’adrecen a tots els públics. Els més joves no cal que hi busquin el seu lloc. El recinte està pensat per a un públic de mitjana edat. La gerència del nou establiment negat qualsevol vincle -com en alguns fòrums s’ha apuntat- amb El Cafè del Mar, malgrat admetre l’atractiu d’aquesta proposta eivissenca. La plantilla fixa de l’‘Eivissa Experience’ estarà configura per entre deu i quinze persones. I alguns serveis, com per exemple el de seguretat, es subcontractaran a altres empreses del Principat. Eivissa està apunt d’aterrar a Andorra. Enmig de la muntanya, però, de cor, molt a prop del mar.

Etiquetes

Comentaris

Trending