El PS pretén saber quantes sol·licituds de prestació per desocupació s’han presentat

La formació socialdemòcrata assegura que vol fer un seguiment molt acurat de totes les dades relatives a l’atur vist el que considera un “preocupant” augment de persones que es queden sense feina

Els consellers del PS, Judith Salazar i Pere López.
Els consellers del PS, Judith Salazar i Pere López. PS

El Partit Socialdemòcrata pretén fer “un seguiment acurat de l’evolució de l’atur a Andorra” arran del que considera un “preocupant” augment de persones que estan sent acomiadades arran de l’impacte econòmic que està tenint la crisi de la Covid-19. Per aquest motiu es vol saber amb detall i exactitud, per exemple, quantes peticions de desocupació ha rebut l’administració.

 

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha tramitat una demanda d’informació per conèixer, en primer lloc, el nombre de  sol·licituds d’ajut per desocupació involuntària cursades prop del departament de treball des del 14 de març del 2020. En segon lloc, Salazar demana la quantitat de sol·licituds de l’ajut per desocupació involuntària denegades pel departament de treball des del 14 de març del 2020, amb detall dels motius de denegació.

Finalment, la consellera sol·licita el nombre de sol·licituds de l’ajut per desocupació involuntària cursades prop del departament de treball des del 20 d’abril del 2020, així com el nombre de sol·licituds de l’ajut per desocupació involuntària denegades pel departament de treball des del 20 d’abril del 2020, amb detall dels motius de denegació.

Recentment, el PS va demanar la modificació reglamentària de la prestació de l’atur, que ha de donar resposta a les persones que hagin perdut la feina a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19, dins les quals, a proposta del PS, ara també s'inclouen els treballadors per compte propi, fins ara exclosos del dret a la prestació per desocupació involuntària.

Comentaris (1)

Trending