Ni màscares ni disfresses

Comentaris

Des que es van publicar les llistes de les diferents formacions polítiques he llegit de tot: que si les persones no estan preparades, que si només som noms per recaptar vots, que si no és el mateix una llista per guanyar que per governar, que si no coneixem el sistema, etc.

No sé què fan els altres, però si parlo de la llista de la qual formo part, Liberals d’Andorra, de ben segur som persones competents i que s’esforcen per donar el màxim de si mateixes. No només això sinó que a més formem un equip cohesionat i representatiu de l’Andorra d’avui i la de demà. 

En primer lloc, ens uneixen els valors, part fonamental per a encetar qualsevol projecte. Valors com la transparència, la proximitat, la responsabilitat política, l’esforç  i el compromís representen l’ADN de la formació. Així, totes les nostres actuacions, la nostra forma de ser  i de fer tenen aquests ingredients. 

En segon lloc, som un equip unit i cohesionat que defensa un projecte concret, coherent, estudiat i analitzat perquè sigui sostenible en el temps. Els reptes que tenim al davant ens inspiren, motiven, entusiasmen per treballar pel nostre país.

En tercer lloc, les nostres fortaleses són les nostres diferències i per això mateix som la imatge dels ciutadans d’aquest país. Diferents generacions que tenen diferents necessitats i diferents formes de veure el món; diferents perquè provenim d’àmbits de coneixement diferents. Per tant, estem obligats a arribar a acords, a reflexionar, a tenir en compte diferents punts de vista i a aportar solucions analitzant els desafiaments de la societat a curt i llarg termini. Això és possible perquè tots anem en la mateixa direcció: volem contribuir en la construcció d’un país millor i mirar amb optimisme el futur. 

Finalment, potser no coneixem el sistema com els que tenen més experiència, però on ningú ens guanyarà és en ganes de treballar, dedicació i implicació. Aportem renovació, venim del carrer i no estem contaminats amb la vella política, lluitarem per una democràcia avançada i pel que Andorra es mereix. Mai ens posarem cap màscara ni disfressarem cap proposta, donarem tota la informació a la ciutadania, perquè un dels nostres valors és la transparència i d’això en som exemple tots nosaltres, començant pel nostre cap de llista que ha sigut el primer polític del país en fer pública la seva declaració de béns. Perquè volem servir al nostre país i no aprofitar-nos d’ell.

Comentaris (2)

Trending