Sorteig afortunat de Copa per l’FC Andorra: a casa i contra l’Andratx

L’eliminatòria es disputarà a partit únic a Prada de Moles el 13 de novembre i, si els tricolors la superen, s’enfrontaran a un Primera Divisió en la ronda següent

El quadre del grup en què ha quedat enquadrat l'Andorra.
El quadre del grup en què ha quedat enquadrat l'Andorra.

El retorn de l’FC Andorra a la Copa del Rei serà a Prada de Moles. El sorteig de l’eliminatòria prèvia de la competició ha portat sort als tricolors, que podran jugar al seu camp el duel únic contra l’Andratx balear. El partit es disputarà el 13 de novembre.

El sorteig, que el presentador ha definit com “el que els clubs del futbol no professional feia anys que esperaven” s’ha dut a terme seguint criteris de proximitat geogràfica. Així, els 20 equips que hi entraven, han quedat enquadrats en diferents copes en funció de la seva procedència. L’Andorra tenia com a companys de bombo l’Andratx, el Fraga aragonès i la Penya Azagresa.

La mà innocent que ha tret la bola tricolor i la del seu rival ha estat Borja Pérez, exdavanter de l’Alcorcón que li va clavar quatre gols al Reial Madrid en un partit ja conegut com ‘l’Alcorzonazo’. La de l’Andorra ha estat la primera que ha tret i això ha fet que el duel es disputi a Prada de Moles. El rival que ha tret a continuació ha estat l’Andratx balear, que la passada temporada va quedar campió de la territorial de les illes. El duel es disputarà el 13 de novembre.

Els balears estan situats ara mateix en desena posició del grup 11 de Tercera Divisió. Sumen 10 punts després de vuit jornades, amb 3 victòries, un empat i quatre derrotes, tres de les quals a domicili. Sumen 15 gols a favor 16 en contra. Diumenge passat van guanyar fora de casa l’Esporles (2-3).

Si l’Andorra supera l’eliminatòria, tindrà un premi d’allò més sucós. I és que els deu equips vencedors d’aquesta prèvia, seran aparellats directament amb un dels 16 clubs de Primera Divisió que entren al bombo en la primera ronda –estan exclosos Barcelona, Madrid, València i Atlètic de Madrid, que disputaran la nova Supercopa al gener-. És a dir, el rival podria ser tant atractiu com ara el Sevilla, l’Athletic, la Reial Societat o el Betis, entre altres.

El director esportiu del club tricolor, Jaume Nogués, ha valorat de forma positiva el sorteig. "El més important és poder jugar a casa, davant la nostra afició i més ara que cada cop són més gent", ha apuntat. Tot i això, ha advertit que "serà un partit difícil i no ens podem confiar". Al contrari, "el que he de ver és treballar al màxim i amb la humilitat que ens caracteritza i que és el que ens està fent tirar endavant els partits".



La 'divisió futbolística' de Rakuten s'interessa per la manera de treballar del club tricolor

Dirigents de la 'divisió futbolística' de la multinacional Rakuten, que fonamentalment treballen per al club de la primera divisió japonesa Vissel Kobe -on juguen jugadors Iniesta, Podolski o Villa-, han estat aquest dijous al Principat per conèixer més de prop la manera de treballar de l'FC Andorra. L'empresa i el club japonès estan molt interessats en poder cooperar amb el conjunt tricolor en moltes facetes. Des de la possibilitat de treballar conjuntament amb alguns jugadors, formar-los, a la voluntat de compartir sinergies logístiques, com ara l'aplicació de les noves tecnologies en el disseny d'estratègies tàctiques aplicades al futbol. Els representants d'uns i altres han valorat molt positivament la primera presa de contacte.



 

Etiquetes

Comentaris

Trending