Normalitat en les línies de bus d'Andorra a l'aeroport de Barcelona

Alguns vehicles van estar tres hores bloquejats aquest dilluns a l'aparcament de la T1

Comentaris

-
-
Les línies de bus que uneixen Andorra amb l'aeroport de Barcelona funcionen aquest dimarts amb tota normalitat després dels problemes de dilluns per la concentració de milers de persones a la terminal 1 en protesta per la sentència del judici del procés català i responent a la convocatòria del moviment Tsunami Democràtic. Al pàrquing dels autobusos es van produir càrregues dels mossos d'Esquadra i de la policia.

Algun dels busos de la companyia Andbus va estar atrapat durant tres hores a l'aeroport. Aquest dimarts, però, tots els serveis d'aquesta empresa que han sortit des de l'Estació Nacional d'Autobusos han arribat al seu destí sense cap problema. Es tracta del que han marxat a les 5, a les 7 i a les 9 del matí.

L'altra companyia, Directbus també funciona amb normalitat i han arrribat els vehicles que han sortit a les 3,30, les 6,15 i les 8,15. De tota manera, i a l'hora de comprar el bitllet s'informa els usuaris que hi poden haver alteracions pels talls de carretera. Andbus i Directbus estan atents a les possibles mobilitzacions que hi pugui haver i especialment a la convocatòria d'una vaga general per divendres.Pel moment, recomanen als viatgers que avançin dues hores la sortida per preveure possibles complicacions durant el trajecte.

Aquest fet afectaria les altres empreses que ofereixen connexions amb Catalunya com ara Alsa (Barcelona, Solsona, Berga, Manresa, Calaf o Ponts), Montmantell (Lleida) i l'Hispano Igualadina (Tarragona). L'aeroport de Barcelona va recuperant la normalitat però aquest dimarts s'han hagut de cancel·lar 45 vols més que havien de sortir o arribar de Barcelona. 

D'altra banda i des de Directbus, informen que els serveis del diumenge amb sortida d'Andorra a les 18,15 i a les 20,15 h no pararan a la Bonanova.

Comentaris

Trending