Enèsima suspensió ‘sine die’ del judici del ‘cas BPA’, ara a petició del fiscal

Com que la possibilitat de recórrer la recusació no atorgada d’Alberca al Constitucional no finalitza fins el 28 d’octubre, la represa de la vista es torna a ajornar

Comentaris

-
-

Nova suspensió de la vista del ‘cas BPA’. Davant la possibilitat que la petició de recusació del fiscal general de l’Estat acabi al Tribunal Constitucional (TC), el propi ministeri públic ha demanat que per ara s’ajorni la represa del judici, que estava prevista per al 21 d’octubre. Resulta que el termini per interposar un recurs d’empara per la denegació de la demanda que el Consell Superior apartés Alfons Alberca de la vista finalitza el 28 d’octubre. Si finalment s’interposa el recurs, l’ajornament es mantindria, com a mínim, fins que no es resolgui.

La suspensió l’ha comunicat aquest mateix matí el Tribunal de Corts a través d’un breu i senzill aute en què només exposa que la fiscalia, vist que fins el 28 d’octubre es pot plantejar el recurs d’empara contra la decisió de la cúpula judicial de no atorgar la recusació plantejada, demana que per a una millor organització de les institucions judicials ja no es reiniciï la vista com estava previst per al 21 d’octubre.

Si no hi ha recurs d’emprara, passat el 28 d’octubre el tribunal haurà d’establir un nou calendari, que el que està clar és que servirà per endarrerir uns dies més la continuació del judici. Si es planteja l’empara davant del Constitucional, com sol·licitava el fiscal i recull el Tribunal de Corts en el seu aute, no es plantejarà la represa fins després que l’Alt tribunal resolgués el recurs i sempre en funció del que aquest acordés.

Comentaris (7)

Trending