El PS denuncia el malbaratament dels diners públics a les obres del barri del Puial

Les conselleres comunals d'Andorra la Vella, Dolors Carmona i Lídia Samarra han copsat l’estat de deixadesa de la zona

Comentaris

Els membres del PS durant la seva visita aquest dilluns al barri del Puial d'Andorra la Vella.
Els membres del PS durant la seva visita aquest dilluns al barri del Puial d'Andorra la Vella.
Les conselleres comunals del Partit Socialdemòcrata i Independents Dolors Carmona i Lídia Samarra, juntament amb el secretari d'Organització, Pere Baró (veí de la zona,) i el membre del comitè executiu, Everest Vilaginés han visitat el barri del Puial i han pogut copsar  l'estat actual de deixadesa de les zones més antigues de la parròquia. Han destacat l'absència de serveis, la manca de papereres i l'estat de brutícia i deixadesa.

El Partit Socialdemòcrata (PS) denuncia el malbaratament de diners públics en unes obres que no han solucionat la deixadesa del barri del Puial. Davant les queixes de molts veïns, una delegació del PS ha fet una visita aquest matí a la zona. Des de la formació volen destacar que la política de Demòcrates aquests darrers quatre anys ha estat centrada en les millores de l'avinguda Meritxell "i en mirar de tapar el que per a ells no és important de la parròquia".

El projecte de renovació del paviment del carrer i la plaça del Puial va ser adjudicat pel comú d'Andorra la Vella el passat mes de març per un import  de 430.789 euros. L'obra ha consistit en la substitució del paviment de pedra de riu, col·locat fa més de 30 anys, per un granit com el que es va col·locar al barri antic.  L'objectiu és uniformitzar l'aspecte del barri, així com facilitar l'accessibilitat dels veïns.


 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending