Política

El pacte entre UP+DA i Liberals a Encamp avança amb Laura Mas i Jordi Troguet com a possibles candidats

Les negociacions encara no estan tancades del tot i els contactes persistiran durant el cap de setmana, quan totes dues parts esperen que es pugui segellar l’acord

Laura Mas i Jordi Troguet, actuals consellers comunals.. ARXIU
Laura Mas i Jordi Troguet, actuals consellers comunals. | ARXIU

T. S.

L’entesa entre els demòcrates i els liberals d’Encamp va per bon camí i aquest cap de setmana es podria arribar a materialitzar. Encara que les negociacions continuen obertes i no hi ha res tancat del tot, diverses fonts han assegurat que els contactes van per bon camí i que ara mateix els dos noms que tenen més números per encapçalar la candidatura són els dels actuals consellers comunals Laura Mas i Jordi Troguet.

L’acord entre UP+DA, formació que actualment ostenta la majoria comunal, i un dels dos partits que té representació a la minoria, Liberals d’Andorra, supliria les dificultats amb què s’estan trobant els demòcrates per trobar un candidat dels que es denominen realment forts, sense deixar de banda les virtuts i els suports que pugui tenir l’actual responsable del departament d’Aparcaments i Circulació. Tot i que els noms que hi ha damunt la taula ara mateix són els de Mas i Troguet, encara hi ha marge per fer variacions.

Des de l’entorn demòcrata s’ha estat collant durant molts dies l’actual ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, perquè acceptés liderar el projecte, però l’exconseller comunal s’estima més no deixar el Govern. L’exministre Xavier Montané també hauria estat en les travesses i hauria declinat una eventual proposta. Una altra possible candidata forta però que mai ha estat damunt la taula hauria estat l’actual consellera general Maria Martisella.

Sia com vulgui, tot porta a pensar que durant el cap de setmana se segellarà l’entesa entre demòcrates i liberals i en aquest marc, segons les fonts, és poc probable que hi pugui tenir accés el comitè local d’SDP, que també ha estat valorant si acostar-se a UP+DA o apostar per altres aliances. L’única alternativa plausible hores d’ara és la del PS encapçalat per un David Ríos que mira de sumar suports. La plataforma Agrupament Encampadà, ara per ara, estaria encallada.

Comentaris


Ordena per: Data  Més votats
Que va!
14.

Troguet?? Pareu de fer riure ja... Busqueu gent valida i no cognoms.

  • 1
  • 1
Miquel
13.

Això és un bulo, conec prou bé al Jordi i ell no té aquest taranà...

  • 5
  • 4
Lluisa
12.

Aiiiii mare de Déu! Pensava que ho havia vist tot! Però no! Cap dels dos està ni preparat ni... prefereixo callar el que penso!

  • 13
  • 1
Pep
11.

Que caviin la Junta de UP DA, de veritat esteu fora de lloc amb molt poca visió del que vol la gent del poble, ni és encertat la Mas i encara menys que aneu amb els Lda.

  • 12
  • 1
Escudella barrejada
10.

Quina llàstima. Ja no hi ha partits com abans. Ara hi ha ...anem tots junts per veure com Repartim les galetes per a tots.

  • 13
  • 1

Comenta aquest article