Rios no llença la tovallola amb SDP

El candidat del PS es mostra convençut que hi ha temps “per reconduir” la situació i poder tancar una aliança amb els progressistes

Comentaris

Un moment de la reunió de poble celebrada a Encamp.
Un moment de la reunió de poble celebrada a Encamp.

El candidat ja confirmat del Partit Socialdemòcrata de cara a les comunals d’Encamp, David Rios, no llença encara la tovallola i confia que hi ha temps encara per convèncer Progressistes-SDP d’assolir un acord per a  concórrer conjuntament als comicis. Així, i malgrat que, ara per ara, aquesta darrera formació sembla més propera a pactar amb Units pel Progrés (UP), la branca de Demòcrates a la parròquia, entén que encara hi ha opcions de “reconduir” la situació.

Rios ha volgut remarcar que des del projecte que vol liderar i que fa mesos que es treballa “no discriminem ningú” i que la voluntat “és parlar amb totes les forces”. I SDP és una d’elles. De fet, ha recordat que “hem fet un primer contacte” i “estem a l’espera de resposta”. Sobre la possibilitat que, finalment, els progressistes optin per pactar amb UP DA, indica que “és legítim que cadascú trigui el camí que consideri oportú” però apunta que “no ho dono per perdut”.

El futur cap de llista socialdemòcrata ha valorat de forma positiva el desenvolupament de la primera de les reunions de poble organitzades per la formació per apropar el projecte a la ciutadania i, al mateix temps, recollir els seus neguits i preocupacions. “Hi van anar unes 30 persones; els hi vam donar la paraula i van sortir temes interessants”, ha explicat. Així, ha volgut destacar, entre altres, la necessitat de dinamitzar econòmicament la parròquia, la situació del Prat Gran o una “queixa majoritària” que és que “el comú no està massa per la gent”.

La segona reunió de poble tindrà lloc aquest dijous, a partir de dos quarts de nou del vespre al bar del complex esportiu del Pas de la Casa. “Volem presentar un projecte innovador per a Encamp i prou ampli perquè hi puguin donar suport moltes sensibilitats”, ha manifestat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending