Mendoza, a la dreta, amb Guinot, ensenyant el llibre.

Història d’una absolució... començant pel final

La líder d’Stop Violències, Vanessa Mendoza, recopila en un llibre -amb la idea de fer-ne dos més per completar el relat- el tram final del procés judicial obert contra ella arran de les declaracions a Nacions Unides per demostrar que “la revolta social feminista funciona”

  • Dona víctima de violència

    Protocol lila

    El punt lila és un espai que s’ubica a festes i concerts per sensibilitzar a la població sobre la violència sexual, així com per atendre a la víctima. En cas de detectar la comissió d’un delicte, a Andorra hi ha definit el protocol que s’ha d’activar perquè la víctima sigui atesa per les autoritats i professionals corresponents

  • Losada i Calvente descobrint l'estàtua.

    Quan dos infants no juguen en un parc

    (AMB VÍDEO) L’obra ‘Mira’ d’Àngel Calvente, guanyadora del primer concurs d’escultura urbana d’Andorra la Vella, reflexiona sobre el mal ús de la tecnologia, en aquest cas dels telèfons mòbils, amb una escena que vol fer pensar la gent

Vídeos
Podcasts

De l'oficina al camp: dones amb empenta

El passat d'Andorra és agrícola i ramader. En el present no és tan evident. Deixant de banda la ramaderia amb bestiar oví, equí i boví, hi ha altres iniciatives, a petita escala que aconsegueixen tirar endavant a empentes i rodolons per la força de voluntat de qui hi ha al capdavant. Aquest és el cas de la Sandra Balcon i l’Eva Gómez. 

Listen on Apple Podcasts Listen on Spotify Listen on Google Podcasts Listen on Amazon Music Listen on Podcast Addict

COM ANILLO AL DIT

SEMÀFORS

  • escultor

    Amb l’obra ‘Mira’ convida a reflexionar sobre l’ús de les pantalles entre els joves i el fet que, molts d’aquests, prefereixin això que fer altres activitats amb els amics.

  • gerent d'andorra turisme

    Andorra Turisme s’ha instal·lat en el confort de fer venir el Cirque du Soleil a l’estiu amb un increment del pressupost de 2,5 a 3 milions d’euros, sense explorar altres alternatives.

  • MINISTRA D’afers socials

    No pot ser que un adolescent que es va fugar del CREI porti un mes i mig en parador desconegut i encara no se l’hagi trobat, tot i que la cerca continuï activa.

altres veus

Trending