L’FC Andorra afronta la segona defensa del lideratge davant un altre filial

Gabri espera un duel on novament els dos equips pugnaran durament per tenir el control de la pilota

Un instant del partit contra el Vila-Real B.
Un instant del partit contra el Vila-Real B.

El lideratge de l’FC Andorra al grup 3 de Segona B, almenys segons es diu de portes enfora del vestuari, és “anecdòtic”. Ara bé, com més temps duri, millor. Els tricolors afrontaran aquest dissabte la segona defensa de la primera posició –ara compartida en igualtat de punts amb Vila-Real B i Lleida- visitant un altre filial que, igual que els groguets, aposta pel joc de toc i per la possessió de pilota. Una vegada més, la solidesa defensiva serà clau per a un equip que vol continuar al capdamunt de la taula.

El duel a la Ciutat Esportiva de Bunyol serà, en certa forma, un déjà-vu. Canviarà l’equipació del rival –de groga a granota- però no pas el seu estil de joc. Així de clar ho té Gabri García. El tècnic de l’Andorra adverteix que els valencians, com sol passar amb qualsevol filial, “voldran ser protagonistes i tenir la pilota, pressionar a dalt per recuperar-la ràpidament”. És a dir, plantejaran un futbol molt similar al que vol fer el quadre tricolor.

Fins ara, l’Atlètic Llevant ocupa la tretzena posició a la taula, amb sis punts. Dels cinc partits disputats –té pendent el duel contra l’Oriola a Los Arcos, suspès per les destrosses que la gota freda va provocar a l’estadi de l’equip alacantí-, n’ha guanyat dos, tots dos a Bunyol, i n’ha perdut els altres, el darrer la setmana passada al Johan Cruyff contra el Barcelona B. Gabri adverteix, però, que, malgrat que “no han començat bé”, es tracta d’un equip que, al seu entendre, “hauria de portar més punts dels que té”, ja que “són competitius, joves i dinàmics”. És, en definitiva, “un rival a tenir en compte i que anirà pujant posicions”.

Per al tècnic dels andorrans la clau és mantenir la línia dels darrers cinc partits –saldats amb quatre victòries i un empat-, especialment pel que fa a “la porteria a zero”. Així, demana als seus homes que “siguem nosaltres mateixos i estiguem concentrats”. Així, ha recordat que un dels punts a millorar del duel contra el Vila-Real B és, justament, que “no vam estar encertats en aquest aspecte i es van veure situacions on se’ns anava el control i ens precipitàvem”.

Per afrontar el duel, el tècnic recupera, un cop superada la seva lesió, el lateral Fede Bessone. Caldrà veure si ja entrar a l’onze o Gabri manté en aquesta posició a Jilmar Torres, jugador amb passat granota.

Per la seva banda, el tècnic del Llevant, Luis García Tevenet, ha destacat el fet que l’Andorra “tot i no poder fer una pretemporada amb tots els futbolistes que té ara, està fent un molt bon inici”. També té clar que es tracta d’un “rival perillós, amb bon tracte de pilota i que ens incomodarà”.Al seu entendre, “la clau serà la pilota, qui la tingui més estona i qui sigui capaç de fer més mal amb ella”. Al mateix temps, ha defensat que “cal ser forts com a locals i així tindrem més a prop el nostre objectiu”. Per ara, els dos darrers duels com a locals els han saldat amb victòries per la mínima davant l’Hércules i el Llagostera.

La prèvia

Camp: Ciutat Esportiva de Bunyol. 19.00 h.
Atlètic Llevant: Cárdenas, Rubén, Eliseo, Nacho, Gonzalo Pereira; Bernal, Pablo Martínez, Arturo Molina, Joan Monterde; Chuma i Sandoval.  
Banqueta: Picón (ps), Robert Costa, Danzo, Rubén Fernández, Blesa, Ontiveros i Benktib.
FC Andorra: Nico Ratti; Loureiro, Gaffoor, Vilanova, Jilmar; Riverola, Marchan, Bover; Moha, Musa i Ernest.
Banqueta: Bañuz (ps), Fede, Casadesús, Palanca, Ludo, Pachón i Martos.
Àrbitre: Campos Salinas (Múrcia).

Etiquetes

Comentaris

Trending