Dolors Carmona tornarà a ser la candidata a cònsol major del PS a Andorra la Vella

Comentaris

Carmona tornarà a enfrontar-se a Marsol
Carmona tornarà a enfrontar-se a Marsol

Dolors Carmona tornarà a liderar la llista del Partit Socialdemòcrata (PS) a Andorra la Vella. L’actual consellera comunal, per tant, aspirarà novament a ser cònsol major amb l’objectiu de buscar “una altra parròquia que sigui per a tots”. El comitè local de la formació se centra ara a tancar la candidatura, en la qual també hi repetirà Lídia Samarra, tot i que no se sap encara en quina posició.

Carmona ha confirmat que els seus companys de comitè li van demanar que tornés a liderar el projecte i que, després “d’uns dies de reflexió” ha acceptat, ja que “crec en tot el treball que hem fet i que una part important de la societat vol un canvi i un altre model de fer les coses a Andorra la Vella”, que sigui “més participativa, més inclusiva i que realment tingui en compte a tothom”. Cal recordar que l’encara consellera ja va ser número 1 de PS Independents fa quatre anys i que, llavors, va quedar en segona posició, amb prop d’un miler de vots, a uns 300 de la llista demòcrata de Conxita Marsol.

La ja candidata apunta que ara se centraran a preparar el programa i tancar la llista, que vol ser una barreja de “renovació i gent experimentada, gent jove i gent gran” i ser “paritària”. Sense voler avançar cap nom, sí que ha avançat que la seva companya al comú, Lídia Samarra, hi serà, tot i que encara falta per definir en quina posició. Tampoc es tanca la porta a incorporar persones independents o properes a altres formacions sempre i quan “comparteixin els nostres ideals i el nostre model de parròquia”.

Pel que fa a noms, les fonts consultades apunten que encara queda molt per tenir la llista completa. Entre els noms que hi podrien aparèixer hi figura el de l’actual secretari d’organització del PS, Pere Baró, que ja va ser suplent a la llista territorial de d’Acord a les generals. Altres persones fortes de la formació a la capital, com ara Francesc Rechi, Carles Blasi o Everest Vilaginés també hi tindrien opcions.

Sobre les possibilitats en la contesa, Carmona s’ha volgut mostrar optimista. “És un meló per obrir”, ha afirmat, tot assegurant que “tenim esperança perquè és molta la gent que t’atura pel carrer i que et diu que vol una altra forma de fer i de gestionar i té una idea diferent dels serveis que ha d’oferir la parròquia”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending