El forfet de Grandvalira dóna accés il·limitat a Arcalís i obre la porta a onze estacions de tot el món

El domini es posa a la venda a 350 euros pels residents al país i amb una voluntat de començar-se a posar en marxa el 16 de novembre amb l’estació d’Ordino

-
-
Grandvalira posa a la venda el forfet per a la propera temporada hivernal, que contemplarà un accés il·limitat a l’estació d’Arcalís, ja completament integrada des dels punts de vista comercials i de logística al domini, i passis esporàdics a deu estacions d’arreu del món. El preu genèric per als residents al país és de 350 euros. La forquilla de tarifes és molt àmplia. Igual com es preveu que sigui el calendari de la temporada. 

Un total de 170 dies, pràcticament un mes més de dies d’esquí, 25 caps de setmana i la possibilitat d’esquiar en 11 estacions d’Europa, Àsia i Sud-Amèrica són algunes de les novetats del nou forfet de temporada de Grandvalira per a la temporada 2019-20 que ja està disponible  a través del web https://www.grandvalira.com/ca/forfet-de-temporada i a l’estand de Grandvalira al Centre Comercial Illa Carlemany (Escaldes-Engordany). Grandvalira preveu obrir del 30 de novembre al 13 d’abril, i Arcalís ho farà del 16 de novembre al 3 de maig, sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. 

El forfet de temporada, que té un cost general de 690 euros (350 per als residents), permet als usuaris l’accés lliure a la totalitat del domini i a les estacions d’Ordino Arcalís, Gavarnie i Hautacam (FR). El preu promocional del passi estarà disponible fins al 8 de desembre per a les vendes a través del web de Grandvalira i a les taquilles de l’estació (no residents). A partir d’aquesta data, els usuaris podran adquirir-lo per 863 euros. Tanmateix, el forfet de temporada de Grandvalira incorpora la possibilitat d’esquiar gratuïtament en onze estacions d’arreu del món.

Entre aquestes estacions destaquen els acords establerts que ofereixen la possibilitat d’esquiar de forma il·limitada a estacions com Hautacam i Gavarnie (FR).  A més, els esquiadors amb el passi de temporada podran accedir 3 dies a Skirama Dolomiti (IT), Kiroro (JAP), Chapelco i Cerro Castor (ARG); 5 dies a Verbier (SUI) i gaudiran d’un forfet de dia i un de nit a Masella.

Preu promocional per a tots els públics

L’estació torna a aplicar varietat de descomptes avantatjosos a tots els membres de la família. Els júniors (de 12 a 17 anys) poden adquirir el forfet de temporada per 635 euros i els nens (de 6 a 11 anys) per 500 euros. El descompte també s’aplica a les modalitats de dilluns a divendres (550 euros adults, 485 euros júniors i 390 euros nens). D’altra banda, els sèniors amb edats compreses entre els 65 i els 69 anys poden adquirir el forfet de temporada per un preu promocional de 290 euros fins al 8 de desembre, i els menors de 6 anys (Forfet Baby) i els majors de 70 anys (Sènior Gold) continuen gaudint de l’accés gratuït a tota l’estació.

Els residents a Andorra també es beneficien de preus especials i poden adquirir el forfet de temporada per 350 euros. Els residents a la parròquia de Canillo i els sèniors del Principat poden gaudir enguany de la totalitat del domini per 290 euros respectivament. Quant als empadronats a les comarques de proximitat de la Cerdanya i l’Alt Urgell, ho fan per un preu de 620 euros (adults), 585 euros (júniors) i 465 euros (nens). Una altra oportunitat per adquirir el forfet de temporada és a la 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella que tindrà lloc del 25 al 27 d’octubre. Durant aquests dies l’estand d’Illa Carlemany romandrà tancat. 

Finalment, el domini segueix oferint altres modalitats de forfets amb preus reduïts com el de Freestyle, que dóna accés a tots els snowparks de Grandvalira per un preu de 360 euros, i el forfet de vianant amb un cost de 150 euros.

Comentaris (5)

Trending