La caiaquista Mònica Dòria aconsegueix el bitllet per a les Olimpíades del 2020

Gràcies al vuitè lloc mundial de la palista en els campionats de canoa eslàlom, Andorra esdevé el 127è país que serà als Jocs Olímpics del Japó

Comentaris

-
-
La caiaquista andorrana Mònica Dòria serà als Jocs Olímpics que el proper estiu s’han de celebrar al Japó. La palista ha aconseguit aquest cap de setmana el bitllet per a les Olimpíades del 2020 gràcies a una meritòria vuitena plaça mundial en els campionats de canoa eslàlom que s’han celebrat al Parc del Segre, a la Seu d’Urgell.

Dòria és la primera esportista andorrana que aconsegueix classificar-se, en aquest cas per mèrits esportius, per a la gran cita del proper estiu. Amb ella, Andorra esdevé el 127è país que tindrà representació a l’esdeveniment olímpic. A Río de Janeiro, el 2016, el Principat també hi van acudir. Van ser cinc els atletes del país que van participar en diferents modalitats, però ho van fer gràcies a invitacions.

En aquest cas, Dòria s’ha guanyat la inclusió a les Olimpíades per mèrits propis. La palista andorrana ha assolit el vuitè lloc mundial en la modalitat de C1, i ha quedat just darrere de l’urgellenca Núria Vilarrubla, setena, o de la basca Klara Olazabal, cinquena. El podi ha estat ocupat per l’alemanya Andrea Herzog, l’australiana Jessica Fox i l’austríaca Nadine Weratschnig.

Etiquetes

Comentaris

Trending