Andorra la Vella reforçarà el servei de bus comunal a les hores de més afluència

A les 7 i a les 8 h del matí hi haurà un vehicle més, que sortirà des de la Margineda cap al centre de la parròquia i s'amplia l'horari de nit

Comentaris

-
-
El comú d'Andorra la Vella reforçarà el servei de bus comunal amb més vehicles a les hores de més afluència A les 7 i a les 8 h del matí hi haurà un bus més, que sortirà des de la Margineda cap al centre de la parròquia. Totes les línies ampliaran el servei de nit amb un vehicle a les 21.30 hores i es doblaran els serveis de les línies de Ciutat de Valls i la Margineda als migdies i a les tardes. Aquest dilluns, 30 de setembre, comença la prova pilot.

El nou servei de bus comunal, que es va posar en marxa a principi de mes, es reforçarà amb més vehicles a les hores de màxima afluència de passatgers per respondre, així, a les demandes que els usuaris han fet
arribar al comú i a l’empresa concessionària. Es farà amb una prova pilot que començarà aquest dilluns, i que durarà diverses setmanes.

Així doncs, els dies feiners la línia que surt de la Margineda en direcció al centre de la parròquia s’ampliarà amb un cotxe més a les primeres hores (a les 7 i a les 8 del matí) i també es doblaran els autobusos de les línies de Ciutat de Valls i la Margineda als migdies i a les tardes. Les tres línies, a més, ampliaran l’horari als vespres de dilluns a dissabte, amb una darrera sortida a les 21.30 hores (mitja hora més tard del que es feia fins ara).

 Els caps de setmana i festius es mantindrà la freqüència de pas cada hora.  Un cop es valori el funcionament d’aquests reajustaments, i altres que es puguin implantar per a la millora del servei, el comú establirà els horaris i recorreguts finals. 

El nou servei de bus comunal ha implicat alguns canvis d’itineraris i punts de sortida de les línies, així com un increment de la freqüentació d’usuaris motivada, principalment, pels preus simbòlics dels bitllets i abonaments.  El cost de la concessió  és de 595.000 euros l'any i el preu de l'abonament de 10 viatges costa 80 cèntims i el de 40 val tres euros.

Aquesta setmana, Terceravia va denunciar la mala gestió en la renovació de les línies d'autobusos comunals, que ha definit de política preelectoral. La formació política de la capital ha assenyalat també que el contracte de deu anys a l'empresa Novatel  abraça dos mandats i mig comunals, per la qual cosa la concessió actual condicionarà les següents corporacions.

 

Comentaris (3)

Trending