Dos joves ferits greument en bolcar a la rotonda d’Anyós el cotxe amb què viatjaven 

(AMB VÍDEO) Els ocupants dels seients posteriors del vehicle accidentat a 3/4 de 5 del matí són els que n’han resultat més malparats i estan ingressats a l’UCI de l’hospital amb sengles traumatismes toràcics

-
-
Dos joves residents han resultat ferits de considerable gravetat arran d’un accident que hi ha hagut aquesta matinada a la rotonda d’Anyós. Per causes que s’han de determinar del tot, el conductor del vehicle amb què viatjaven n’ha perdut el control després de picar contra un fanal i ha acabat bolcant al lateral de la via. Els dos ocupants dels seients posteriors són els que han resultat més malparats i ara per ara estan ingressats a l’UCI de l’hospital, tot i que la seva vida no corre perill. El conductor ha estat detingut en donar positiu en el control d’alcoholèmia.

El sinistre ha ocorregut pels volts de 3/4 de 5 del matí a tocar de la rotonda que porta al poble d’Anyós. L’únic vehicle que s’ha vist implicat en l’accident ha estat el que hi viatjaven quatre joves, tres residents i un no resident, que és el que pilotava. Un Seat Ibiza matriculat a l’Estat espanyol a col·lidit contra un fanal de l’enllumenat públic i el cotxe ha acabat bolcant quedant damunt de la vorera amb el seu costat esquerra recolzat al terra. Bombers, policia i altres equips sanitaris s’han desplaçat fins al lloc dels fets desviant el trànsit per dins d’Anyós.

El conductor, de 21 anys i no resident, se l’ha detingut en donar positiu penal al control d’alcoholèmia

Els quatre joves ocupants del vehicle -un no resident de 21 anys, que conduïa, una noia de 22 anys i dos nois de 18 i 19 anys, residents- han estat traslladats al centre hospitalari. Les dues persones que ocupaven els seients davanters han patit ferides de molt poca consideració i han estat donats d’alta al cap de poca estona. Al conductor se li ha practicat el control d’alcoholèmia i en donar un índex de 0,83 grams d’alcohol per litre de sang, just per sobre del màxim penal, ha estat detingut i passarà a disposició judicial les properes hores.

Els dos ferits són els residents de 18 i 19 anys. Segons fonts hospitalàries, pateixen sengles traumatismes toràcics i romanen ingressats a l’UCI. Per ara no se’ls ha hagut de fer cap intervenció quirúrgica però sí que estan sotmesos a un tractament intensiu. Tot i la gravetat de la situació, la seva vida no corre perill.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending