El MoraBanc Andorra es treu la son de les orelles després del descans per lligar el primer triomf

Després d’una primera part amb molts dubtes i errors no forçats, un joc brillant i altament efectiu ofensivament parlant al tercer període dispara els homes d’Ibon Navarro cap a la victòria (79-69)

-
-
Un tercer període descomunal en atac -anotant 34 punts en sols deu minuts- ha portat el MoraBanc a la victòria, la primera de la temporada després del cop encaixat a València en la jornada inaugural. De fet, el ridícul que en alguns minuts es va fer a la Fonteta han pesat i molt en els homes d’Ibon Navarro durant els minuts inicials, plens d’imprecisions i errors no forçats. Tot i l’excel·lent tercer temps, els andorrans s’han refiat massa al tram final del matx i han donat aire al Fuenlabrada.

Eyenga ha estat el gran catalitzador dels madrilenys al primer quart, mentre que el MoraBanc no es trobava gens còmode damunt el parquet. Fins i tot, el fet de jugar alguns minuts sense un base clar -li ha tocat exercir funcions de direcció a Massenat- ha destrempat l’equip. Els dubtes han perseguit el conjunt local fins al punt que en massa ocasions pràcticament s’esgotava el temps de possessió. O s’ha arribat a esgotar-la o s’han llançat mals tirs entre la brama no pas positiva del públic.

Sort encara que el Fuenlabrada ha mostrat tantes o més mancances i mai no s’ha posat al davant. Quan semblava que ho podia fer durant el segon període, Clevin Hannah, un dels destacats del MoraBanc, ha tret galons i ha anotat. Amb tot, només tres tirs lliures de Senglin al límit del temps han fet que la diferència al descans no fos sols d’un punt. L’escenari ha canviat diametralment després del descans.

Els andorrans s’han tret la son de les orelles i gràcies a un nivell anotador molt notable, amb Senglin com a principal referent en aquest moment però ben acompanyat per jugadors com ara Sy, Musli o Walker, han trencat el partit. El parcial de 34-23 semblava que podia ser definitiu. De fet, el MoraBanc ha arribat a tenir divuit punts de marge (64-46). La intensitat s’ha mantingut en entrar al darrer quart mantenint les diferències (73-55). Però, de cop, ha semblat que l’equip o es refiava massa o desconnectava i això ha donat ales al Fuenlabrada.

Eyenga, Rowland, Mockevicius i Anderson han anat empenyent els madrilenys fins a tornar-los a posar dins el partit (75-67). Sort encara que quedava massa poc temps i que, malgrat tot, els andorrans tenien més controlat del que per algun moment ha semblat el ritme de partit. Tot plegat per acabar lligant el primer triomf de la temporada.

MORABANC ANDORRA (79): Hannah 15, Senglin 14, Todorovic 2, Sy 11, Diagne 11 -cinc inicial-, Walker 11, Llovet 2, Musli 11, Massenat 2, Jelinek, Pérez i Colom.

MONTAKIT FUENLABRADA (69): Rowland 8, Anderson 8, Eyenga 25, Liggins, Mockevicius 14 -cinc inicial-, Bobrov 3, Alonso 3, Vidal 2, Ehigiator, Richiotti i García 6

Àrbitres: Conde, Araña i Sánchez Mohedas

Parcials: 16-13; 32-28; 66-51; 79-69