La festa del MoraBanc Andorra ‘envaeix’ l’avinguda Meritxell

La presentació de l’equip, que dijous inicia una nova temporada a la Lliga Endesa, atrau l’atenció de centenars de seguidors i curiosos

Comentaris

Un moment de la festa davant de la seu bancària.
Un moment de la festa davant de la seu bancària.
L’avinguda Meritxell ha respirat bàsquet aquesta matinal de diumenge. La presentació del MoraBanc Andorra ha tret uns quants centenars de seguidors però també de curiosos que atrets pel muntatge s’han acostat fins a tocar de la seu central de l’entitat bancària que patrocina el conjunt que aquesta temporada tornarà a entrenar el basc Ibon Navarro.

La presentació de tots els integrants de la plantilla, amb les noves incorporacions com a principal reclam encara que jugadors com Guille Colom, Moussa Diagne o David Walker siguin d’allò més estimats, ha estat el moment àlgid de la festa. Però aquells que s’han acostat al ‘punt de concentració’ han gaudit d’allò més, especialment els més joves, amb els infants, amb les diferents activitats que s’han muntat.

El MoraBanc Andorra inicia dijous a les 8 de la tarda a València una nova temporada a la Lliga Endesa, la màxima competició del bàsquet espanyol. El debut a la ‘Bombonera’ serà dissabte a les 6 de la tarda i el primer rival al Principat del MoraBanc serà el Fuenlabrada. Els d’Ibon Navarro han fet una notable pretemporada intentant encaixar les noves peces. Des de Senglin a Nacho Llovet, passant per Todorovic o Clevin Hannah entre altres.

Un dels moments més emotius de la jornada ha estat la presentació d'un nou equip del club, el MoraBanc Andorra per jugadores i jugadors amb discapacitat intel·lectual. La majoria sinó tots són usuaris de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell que ja tenen experiència en el món del basquetbol, i que han participat en molts casos en competicions diverses, especialment i com a destacada, els Special Olympics.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending