Successos

La policia desarticula un grup de lladres de perfumeries

Un agent fora de servei va sospitar dijous d’un individu i a partir d’aquí es va muntar un dispositiu que va permetre detenir tres individus que ja han estat expulsats del país

Altaveu

La policia ha desarticulat els darrers dies un grup de delinqüents especialitzats en furtar en perfumeries. A partir de les sospites, dijous, d’un agent fora de servei es va muntar un dispositiu que va permetre detenir tres homes que de forma habitual es dediquen a robar en establiments, i que ho estaven fent de forma reiterada en cèntriques botigues del Principat tot fent-se l’orni i agafant els perfums pràcticament d’un en un.

Per la quantitat de la mercaderia sostreta, una vegada detinguts, se’ls va acusar d’una contravenció penal contra el patrimoni i el furt de mercaderia i els tres homes, no residents de 30, 37 i 39 anys, ja van ser expulsats del Principat amb el risc d’haver d’ingressar al centre penitenciari si se’ls enxampa en una altra ocasió. No ja delinquint, sinó simplement fent estada al país.

El cos d’ordre ha informat aquest diumenge que dijous al migdia, un efectiu de paisà va contactar amb el despatx central per comunicar que sospitava d’una persona, que pensava que podria estar cometent infraccions contra el patrimoni. L’agent de paisà va facilitar el descriptiu del sospitós i, seguidament, altres companys de servei van organitzar un dispositiu de recerca i seguiment per tal de localitzar aquesta persona i d’altres relacionades.

Es van decomissar diverses eines utilitzades habitualment per cometre aquest tipus d’infraccions, com ara tenalles petites o navalles

Amb el dispositiu establert sobre el terreny, es va localitzar una segona persona sospitosa que va entrar en diverses perfumeries d’una cèntrica avinguda d’Escaldes-Engordany sense efectuar cap compra i posteriorment es va dirigir a un aparcament públic de les proximitats. En paral·lel, els efectius desplegats van localitzar el primer individu, que es desplaçava amb una bossa folrada -utilitzada per aquests tipus d’organitzacions per tal de sostreure mercaderia en establiments- cap a un turisme estacionat a l’aparcament esmentat anteriorment. Finalment es procedeix al control de les dues persones i del vehicle. 

Durant el control es van decomissar diverses eines utilitzades habitualment per cometre aquest tipus d’infraccions, com ara tenalles petites o navalles, juntament amb sis perfums furtats en establiments comercials. Posteriorment, els dos interessats van ser traslladats al despatx central de Policia. Moments més tard, va arribar una tercera persona al mateix aparcament i va intentar accedir a l’interior del vehicle. Aquesta persona va ser controlada en possessió d’una bossa tipus bandolera folrada, la qual contenia un perfum sostret, i també va ser traslladat a les dependències policials.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Internauta
6.

I pq no es compren un d'aquests a totes les botigues ?

https://tacsystems.eu/oferta-detectores-bolsas-forradas-aluminio/

  • 5
  • 0
Marta
5.

I a ningu se li va ocurrir de que amb el maletero ple no tenien intenció de sortir d'andorra i algu els comprava la mercaderia aqui.?

  • 9
  • 0
Sentis
4.

Cap a caseta es la millor opcio. Nomes faltaria q pais assumis els costos d’un intern a l preso, ja q finalment pagariem tots

  • 8
  • 0
Raimon
3.

Roben i cap a caseta... així va tot...

  • 6
  • 0
hierbabuena
2.

algunas perfumerias tienen seguratas todo el dia chafardeando con las empleadas.
esto hará que contraten a más seguratas y las empresas de seguridad sigan forrandose
creo que para los dueños es más barato perder unos perfumes de vez en cuando que pagar un sueldo a un segurata que debe ser de unos 10 euros la hora y otros 10 para el capo el que se rasca los huevos en sus despacho sin hacer nada por eso piden seguratas en los anuncios.

  • 15
  • 2

Comenta aquest article