L’home condemnat per discriminació assegura que no es penedeix de res

Jesús Moll s’instal·la a la Seu després de ser expulsat d’Andorra i obre un canal a ‘Youtube’ per “continuar donant pel sac” alhora que diu que “els dirigents d’Andorra es pensen que tenen el dret de cuixa”

Comentaris

L'exresident Jesús Moll ha gravat la majoria de vídeos tot anant en bicicleta.
L'exresident Jesús Moll ha gravat la majoria de vídeos tot anant en bicicleta.
Menys d’un mes després de sortir de la presó i ser expulsat, l’home que va ser condemnat per discriminació i misogínia, Jesús Moll, assegura que el seu empresonament “no em farà canviar; penso el mateix”. Acusa Andorra de ser “un país medieval” on “els seus dirigents es pensen que tenen el dret de cuixa per fotre” la gent. L’home, natural de Barcelona i que va residir prop de tres lustres al Principat, s’ha instal·lat a la Seu i ha tornat a obrir un canal de ‘Youtube’.

Els darrers dies ha penjat diferents vídeos a l’esmentada xarxa social en què continua exposant les seves opinions, sobretot, en relació amb les dones i les denúncies per violència de gènere. En les gravacions, de no més de tres minuts, parla de la seva condemna i del seu pas per la Comella. Moll explica que s’ha instal·lat a la Seu per continuar ben a prop d’Andorra i poder continuar “donant pel sac”. I demana col·laboració per poder presentar una denúncia contra el Govern d’Andorra, tot i que no especifica quina mena d’acció es planteja.

En un dels vídeos, l’existència dels quals ha estat avançada per ‘Diari d’Andorra’, ataca des de l’advocada que el va assistir quan va ser detingut a les “batlles feministes”. Afirma que curiosament li va tocar de guàrdia la lletrada, “feminista”, que li va tocar, i explica que va acceptar la sentència per la via de l’ordenança penal, és a dir, del judici ràpid, perquè “quan portes dues nits sense dormir t’estoven el cervell”. Però ara, havent acabat el termini de reclusió, “penso el mateix”, i alhora que defensa “la llibertat d’expressió”, manté que “si he de tornar a la presó” per dir el que pensa, hi anirà: “A mi no em fa callar ningú”.

“Andorra no és un país tercermundista, és un país medieval”, explica alhora que diu que els dirigents del país “es pensen que poden fotre a qui sigui”. Moll espera “que la meva sentència i el meu pas per la presó serveixin per alguna cosa” i assegura que funcionaris de la Comella “no entenen el meu pas per la presó i la sentència”. També manté que “quan estàs dins costa més defensar la teva llibertat, però quan està fora és més senzill”. Per això torna a ser present a ‘Youtube’ amb el nom de l’associació que va muntar.

 

-

Relacionat

L’home que insultava dones i immigrants té una setmana per marxar del país
Fragment de la imatge de perfil, degudament perfilada, que l'home tenia en un dels comptes de Twitter des dels quals llançava les seves arengues reprovables.

Relacionat

L’home condemnat per denigrar dones i immigrants es justifica per la pèrdua de la custòdia compartida del seu fill
'Miniatures' de publicacions fetes pel condemnat que encara són visibles a la xarxa.

Relacionat

L’home condemnat per misogínia i xenofòbia haurà de marxar del país quan surti de la presó
La immensa majoria dels materials 'penjats' per l'home 'no estan disponibles'.

Relacionat

De víctima a botxí
La detenció es va dur a terme dijous al migdia a Soldeu.

Relacionat

Un mes de presó per un home que increpava via xarxes socials magribins, dones i homosexuals

Comentaris (7)

Trending