Esport

Es canviarà la gespa de l'Estadi Nacional

No ha superat tots els requisits del test de la UEFA

ALTAVEU
| ALTAVEU

Altaveu

El ministeri de Cultura i Esports, ha arribat a un acord amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF) per canviar la gespa sintètica de l’Estadi Nacional de cara al partit del pròxim 17 de novembre que la selecció andorrana jugarà contra Turquia. La gespa de la instal·lació esportiva, finalment, no ha superat tots els requisits del test de la UEFA, qui ha advertit que l’enfrontament contra la selecció turca no es podria disputar amb la gespa actual.

Així, la FAF ha ofert la gespa que s’havia d’instal·lar a la Borda Mateu, que es col·locarà, de manera provisional, a l’Estadi Nacional durant les pròximes setmanes. En l’exercici 2020, el Govern farà la instal·lació definitiva de la nova gespa al camp nacional, tal com ja estava previst. Un cop feta la instal·lació definitiva, la gespa propietat de la FAF s’ubicarà a la Borda Mateu. Amb aquesta solució, es garanteix que els partits de la selecció es jugaran a Andorra, tal com ja s’havia indicat.
L’actual gespa de l’Estadi Nacional, apta per a ús esportiu, es traslladarà al camp de futbol d’Ordino. Durant el període de canvi de gespa, el Ministeri encarregat dels Esports, està treballant amb la Federació Andorrana de Rugby per reubicar els entrenaments i els partits previstos que tenen lloc a l’estadi.

La gespa va crear problemes des del principi i ja en el primer partit internacional de futbol va provocar les queixes dels jugadors visitants.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
UEFA
1.

demasiado ha tardado la UEFA en ponerlos finos a estos con ese cesped de mierda que puede lesionar de gravedad a jugadores multi millonarios.
los partidos siempre se jugaron en el estadi comunal y para partidos contra una selección top cada 4 años pueden poner asientos suplementarios pero el resto de partidos no entra ni el más tonto de andorra así que sobran asientos

  • 0
  • 0

Comenta aquest article