Societat

El comú d’Andorra la Vella autoritza la ‘marxa del clima’ per l’avinguda Meritxell

La corporació ha sol·licitat a Fridays for Future que ocupi el mínim possible la via i que a partir de Pyrénées els manifestants intentin passar únicament per la voravia 

Altaveu

El comú d’Andorra la Vella ha autoritzat la marxa convocada en favor del clima, del medi ambient, per Fridays for Future (FFF) Andorra. La iniciativa s’ha de dur a terme aquest divendres a les 4 de la tarda i està previst fer un trajecte relativament curt entre la plaça de la Rotonda i el Consell General. Els joves que promouen el col·lectiu ambientalista havien sol·licitat el permís fa més d’una setmana.

La corporació ha comunicat aquest dimecres al col·lectiu juvenil que els autoritza a fer la marxa. El permís arriba l’endemà que FFF Andorra anunciés que estava a l’espera de la decisió comunal i que en cas de desestimació el que havia de ser una marxa s’acabaria convertint en una concentració a la Rotonda, ja que per dur a terme aquesta tipologia d’acte sols cal comunicar-ho.

El comú ha sol·licitat als joves promotors de la marxa que evitin ocupar la via destinada a la circulació tan com puguin i que especialment a partir del centre comercial Pyrénées i després a l’altura de casa comuna se cenyeixin a passar per la voravia. FFF Andorra té intenció de respectar escrupolosament les instruccions donades alhora que fa una crida a la ciutadania en general, i als joves estudiants en particular, a sumar-se a la iniciativa.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Tot i més
1.

Coi! És una manifestació contra el canvi climàtic, provocat per les emissions de CO2, que en gran part surten dels cotxes. I resulta que pel comú de la capital, els cotxes tenen prioritat! No hase falta desir nada más!

  • 9
  • 0

Comenta aquest article