Tercera victòria consecutiva de l'FC Andorra que se situa segon a la classificació

Els tricolors derroten l'Ejea per 3-0 amb gols de Forgas, Moussa i Casadesús

L'àrbitre mostra la targeta groga al jugador de l'Ejea Manu Molina després d'una entrada sobre Moha.
L'FC Andorra s'ha situat a la part alta de la classificació amb la seva tercera victòria consecutiva. Aquest diumenge a Prada de Moles, la víctima ha estat l'Ejea que arribava a Encamp com a segon classificat. Els tricolors s'han imposat per 3-0 amb gols de Forgas, Moussa i el debutant Casadesús, i sumen nou punts. El líder, el Vila-real B en té 12 en aquest grup tercer de la Segona Divisió B i l'FC Andorra és segon empatat amb el Lleida Esportiu que ha superat l'Espanyol B per 2-1.

L'equip de Gabri García ha encarrilat un partit complicat amb un inici brillant de la segona part. La primera, ha estat molt amb ocasions per als dos equips i l'Ejea es mostrava com un rival molt organitzat justificant el seu segon lloc a la classificació i la victòria a la darrera jornada contra el Barcelona B. Els intents ofensius de l'Andorra es produïen amb xuts des de fora de l'àrea. Així és com Ernest Forgas ha obert el marcador a la represa (minut 48) amb un remat creuat.

Nou minuts després ha arribat el segon gol amb una gran acció col·lectiva. Moha ha iniciat la jugada per la banda esquerra, ha fet una passada a Bover i aquest ha posat la pilota a l'espai per Moussa que ha definit per sobre la sortida del porter visitant Rafa Santos. Al minut 70 ha debutat l'exjugador del Mallorca i del Llevant Casadesús, que ha entrat al terreny de joc en substitució de Forgas.

Amb el marcador a favor, els tricolors han controlat el joc i la pilota, administrant els dos gols de renda. Al minut 82 ha deixat el partit vist per sentència amb el tercer gol, el primer de Casadesús en l'etapa a l'FC Andorra. El davanter ha marcat després d'una bona combinació amb Palanca. A la propera jornada, l'Andorra visita el Prat, equip que ha pujat aquesta temporada des de Tercera.