Esport

La UEFA i la FIFA es mostren preocupades pel ‘cas Cautxú’

Representants dels organismes internacionals assisteixen a l’assemblea de la FAF i deixen palesa la seva sorpresa perquè cap institució del Principat els ha contactat

Fèlix Álvarez, segon per l'esquerra, després de ser elegit president de la FAF.. ALTAVEU
Fèlix Álvarez, segon per l'esquerra, després de ser elegit president de la FAF. | ALTAVEU

T. S.

Representants de la FIFA i la UEFA, a mode de controladors, van acudir aquest dijous a l’assemblea de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i van mostrar públicament la seva preocupació per la investigació oberta per la Justícia andorrana, pel ‘cas Cautxú’. Alhora, també van fer palesa la seva sorpresa pel fet que cap institució del Principat els hagi contactat per conèixer el parer dels organismes internacionals, que són els que alimenten les finances de la federació.

La UEFA estava representada per Thierry Favre, un contacte habitual de la FAF, i la FIFA per Luca Nicola, que seria qui més amoïnament va evidenciar. Tots dos van prendre la paraula durant la celebració de l’assemblea que va servir per elegir Fèlix Álvarez com a nou president de la federació andorrana. Favre va fer una petita al·locució en espanyol i Nicola va parlar en francès. Aquest darrer va lamentar no tenir gaire llum, és a dir, tenir molt poca informació, del que la Batllia està investigant.

No obstant això, tots dos representants internacionals van assegurar que les ajudes econòmiques continuaran arribant per tal que es puguin desenvolupar els projectes d’instal·lacions esportives. Favre i Nicola també van celebrar el fet que hi hagués dues candidatures, una mostra que del caràcter democràtic hauria arribat a la FAF, i van advocar perquè l’elecció de la nova junta serveixi per regenerar la institució.

Articles relacionats

Comentaris

Jo
3.
Els clubs amb independencia de tot el.que ha succeït ja són sotmesos a una auditoria. Tot i això poder aquestes han de ser més exhaustives .Els auditors donen la seva valoració i opinió. Poder hauran de tenir algu present en les auditories dels clubs per que també facin aquelles preguntes que considerin. Despres amb la opinio dels auditors ja han de.decidir si van més enllà si hi ha res que faci mal a la vista. En política es parla dels 100 dies de gràcia.. La nova junta tot just ha tingut 24 hores i ja s'han vist cosetes... la.cosa crec que pot anar be i el futbol andorrà millorar. Temps al temps
  • 3
  • 5
A la nova junta
2.

Investigueu si us plau el negoci familiar de la UE Santa Coloma i el FC Encamp. Investigueu transferències del club a contes particulars. I investigueu també les primer a tercers que va pagar el Sr Juan Anton per deixar fora al Lusitanos d'Europa i clasificar-se la UE Santa Coloma. Demano a la nova junta q investigui, si us plau i demostreu transparència.

  • 5
  • 3

Comenta aquest article