Successos

Es busca furgoneta carregada de material de lampisteria robada a Soldeu

L’operari va deixar la Fiat Doblo estacionada a la carretera general mentre descarregava i quan va tornar-hi el vehicle ja no hi era

El vehicle estava aparcat a la carretera general, a Soldeu.. ALTAVEU
El vehicle estava aparcat a la carretera general, a Soldeu. | ALTAVEU

T. S.

La policia ha activat la recerca d’una furgoneta que suposadament un o uns desconeguts van robar ahir a Soldeu. No és una furgoneta qualsevol, benentès, i és que va retolada amb el nom i el logotip de l’empresa que n’ostenta la propietat i, a més a més, estava en el seu moment carregada de material de lampisteria i calefacció, que això es dedica Trefelca, la companyia afectada.

El furt d’ús de vehicle, que és així com es tipifica formalment el delicte, va ser denunciat ahir per l’operari que conduïa la furgoneta, una Fiat Doblo matrícula F3954. L’home havia anat a prestar un servei a Soldeu i va estacionar el cotxe, carregat de material, al peu mateix de la carretera general. Va feinejar una estona i en tornar cap a on havia deixat el vehicle va descobrir que aquest ja no hi era.

Hi ha el dubte -segur que resolt policialment però que les fonts no han pogut aclarir-, si el conductor es va deixar les claus posades al contacte o no. En tot cas, segons algunes fonts, en la denúncia formal aquest detall no hi constaria, i no és pas menor. Sia com vulgui, i amb la denúncia del furt ja tramitada, aquest mateix matí s’ha activat la recerca de la furgoneta, de color blanc.

Sortosament, al Principat els robatoris de vehicles no estan a l’ordre del dia. I, a tot estirar, desapareixien algunes petites motocicletes en certes èpoques que alguns individus agafaven prestades en proximitats de locals d’oci i que feien servir per desplaçar-se durant un curt trajecte. Quan arribaven a la seva destinació solien abandonar el ciclomotor i tal dia farà un any. El furt de cotxes és molt poc freqüent i no solen ser de fàcil resolució els pocs que hi ha. En aquest cas, que es tracti d’un vehicle logotipat i carregat de material ho fa tot més rar.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Papi
4.

Ja deu d" estar a l" estranger, l han carregat de tabac, i apa! Viatge gratuït..

  • 4
  • 0
Merce
3.

Fa anys claus cotxe enxegat.ningu feia res.un dia es va quedar tota la nit garatge obert claus ficades cotxe tarja.i 20.000pst..tota la nit...dia següent.tot igual...

  • 8
  • 0
Harry
2.

Amb el desmantellament malintencionat del servei de Policia, no podem pretendre gaudir de la seguretat que teníem abans. És de calaix!!!

  • 7
  • 9
Andorra segura
1.

El meu pare, al cel sigui, sempre deixava el cotxe obert i amb les claus posades. De fet aleshores, això ho feia gairebé tothom a Andorra i l'únic incident que li va passar, va ser que un dia hi va trobar una cartera amb diners i documentació d'una persona que hi havia entrat per moure el vehicle de lloc. Naturalment el meu pare va localitzar aquella persona i li va retornar la cartera. Així és com era Andorra fins fa uns vint anys enrere i com m'agradaria que continués sent.

  • 58
  • 2

Comenta aquest article