Política

Espot donarà el "ple suport" a Martí si lidera la llista de Demòcrates a les comunals

El cap de Govern diu que no n'hi ha prou en prorrogar la congelació dels lloguers i que calen més accions

El cap de Govern, Xavier Espot durant l'entrevista.
El cap de Govern, Xavier Espot durant l'entrevista.

Altaveu

El cap de Govern, Xavier Espot ha dit aquest dilluns que donarà el "ple suport" a Toni Martí si es presenta com a candidat a cònsol d'Escaldes-Engordany encapçalant la llista de Demòcrates. Ha afegit que manté una "excel·lent relació personal i una comunicació fluida" amb el seu antecesor al càrrec. Espot ha efectuat aquestes declaracions al programa 'Ara i aquí' de Ràdio Nacional d'Andorra.

La possible tornada de Toni Martí a la primera fila de la política a les properes eleccions comunals del mes de desembre ha estat un dels temes que ha tractat el cap de Govern, Xavier Espot durant l'entrevista.

També s'ha referit al possible nomenament de Juli Minoves com a ambaixador als Estats Units i ha volgut tancar la polèmica assegurant que no ocuparà el càrrec. Ha donat les gràcies al ministre de Presidència, Jordi Gallardo per haver posat el pacte per sobre dels noms i ha afegit que el tema no ha generat tensions entre Demòcrates i Liberals.

En un altre ordre de coses, ha indicat que  ja s’estan preparant reunions de poble per explicar el procés d’aproximació a Europa amb l'Acord d'associació i per resoldre tots els neguits que pugui tenir la ciutadania. Aquestes reunions seran obertes a tothom.

Comentaris

Carla
6.

Más de lo mismo. Andorra no evoluciona, viu de les velles glòries, petrificada en el passat. Que presentin al Martí, no crec que guanyi.

  • 0
  • 0
Antonio
5.

Al Sr. Espot tambe podría donar suport als traballadors del coex, demanent una persona que ens respeti i ens tracte con persones

  • 6
  • 0
Lo Ros d'Eroles
4.

A veure si ho he entès bé, el senyor Martí vol presentar-se a Escaldes? A fe de món que al final el nostre Cap de Govern té l'enemic a casa! Lo d'Escaldes és de traca z primer presenten a la gens popular senyora Calvó (i així va anar), i després es vol presentar al Dotet petit altre cop? Catifa ben plana perquè la senyora Gili s'endugui el consolat, que potser és el que millor convé...

  • 29
  • 1
Toni
3.

Amb aquest nivell de politics i donada la situacio actual d’Andorra, es per estar preocupat

  • 25
  • 2
Decepció
2.

A casa pensavem que era una persona valenta i remouria tot allò que no havia funcionat, ara veiem que més del mateix. Ens ha decepcionat!!!

  • 25
  • 2

Comenta aquest article