Espectacular victòria de l'FC Andorra al camp del Nàstic

Els tricolors s'imposen per 0-3 amb gols de Moussa jr, Pachón i Bover

-
-
L'FC Andorra ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva al grup tercer de la Segona Divisió B imposant-se al camp del Nàstic de Tarragona, un dels equips favorits a l'ascens, per 0-3. Els gols tricolors han estat marcats per Moussa jr, Pachón i Rubén Bover. A més dels gols, els homes de Gabri García han disposat d'ocasions per aconseguir un marcador més ampli. L'FC Andorra se situa cinquè a la classificació amb sis punts. Els quatre primers classificats disputaran la promoció d'ascens a Segona Divisió.

Forgas ha enviat dues pilotes al pal, una a cada part i els tricolors han perdut a la primera part una de les seves peces clau, Bessone, per lesió. El tricolors han fet un partit perfecte i només han patit una mica a la segona part amb els atacs dels locals que intentaven igualar el primer gol de Moussa jr, després d'un potent xut des de fora de l'àrea al minut 41.

L'expulsió, però, del local Bonilla (minut 68) per una dura entrada sobre Rubén Bover ha tallat l'intent de reacció. L'Andorra ha controlat el partit i l'ha deixat vist per sentència, jugant al contraatac, en el tram final, en els minuts 86 i 90. El segon gol s'ha iniciat en una jugada per la banda esquerra de l'exjugador del Nàstic Palanca i el tercer ha pujat al marcador amb una rematada de Bover des del punt de penal.

A la propera jornada, els tricolors reben a Prada de Moles, l'Ejea que en aquesta jornada s'ha imposat al Barcelona B per 1-0 en un partit jugat dissabte. L'equip aragonès té dos punts més que l'Andorra i és segon a una classificació que encapçala el Vila-real B.