Mobilitat

Més prova pilot matinal de baixada de la Massana i nous radars en marxa

Mobilitat reprèn l’actuació que ja va posar en funcionament a la primavera entre la rotonda d’Anyós i la rotonda del túnel dels Dos Valires 

Altaveu

El retorn a la presumpta normalitat laboral porta associat canvis, mesures o recuperació de pràctiques que durant l’estiu s’havien aturat. Mobilitat reactiva aquest dilluns diverses actuacions, algunes de noves -com l’entrada en servei de tres radars- i d’altres que ja s’havien tastat, en aquest cas, durant la primavera: la conversió matinal de la CG3 en la sortida sud de la Massana d’un carril a dos.

En concret, aquest dilluns es reprèn la prova pilot a la CG3 entre la rotonda d'Anyós i la rotonda del túnel dels Dos Valires, de les 7 del matí a les 9. El dispositiu consistirà en l'obertura de dos carrils en sentit baixada mitjançant la col·locació de cons, com ja es va fer a la primavera. Es vol acabar de valorar la repercussió de la mesura.

També aquest dilluns entren en servei tres nous radars una vegada han superat el període de proves. Els cinemòmetres estan situats a la CG-1, a l'altura de l'Estadi Comunal i a la zona de les Costes. El tercer està instal·lat a la CG-2, en el tram comprès entre la sortida de Canillo i l'entrada d’Encamp. Els dos primers seran en tots dos sentits de la marxa, mentre que el tercer únicament en sentit sud. 

L’objectiu, com no pot ser d’altra manera, és conscienciar els conductors sobre el perill de l'excés de velocitat i de les conseqüències que se'n deriven. El mateix repte que persegueixen els radars situats a l’avinguda Tarragona i que pretenen fer respectar la velocitat màxima establerta en 50 quilòmetres l’hores.

Finalment, Mobilitat també informa que la nit de l’11 al 12 de setembre, és a dir, la nit de dimecres a dijous, en concret de les 8 de la tarda del primer dia a les 7 del matí de l’endemà, l’RN22 en el tram que va des de la rotonda de l’Arieja fins a la rotonda d’accés al túnel d’Envalira, quedarà tallada per treballs de pavimentació. L’accés al Pas de la Casa es farà per l’avinguda del Consell General.

Comentaris

Ciutadana
1.
No seria millor opció, en comptes de tornar als dos carrils que ja havien estat abans de que es gastessin molts diners en posar una barana de troncs reforçada i una mena de carril bici que no va resultar d'utilitat, plantejar-se fer una intervenció seria i definitiva com seria fer un 600/700 mts de variant fins a la carretera d'Anyòs?. Perquè continuar posant diners en operatius molestos pels ciutadans. Crec que es millor una inversió una sola vegada i no solucions temporals segon el parer de qui estigui a càrrec de torn que, sumades, segurament costen mes que fer-ho bé de començament. Sense comptar que als tres edificis que hi ha a la zona, amb l'invent dels cons s'han quedat sense lloc on aparcar un cotxe. Les molèsties als ciutadans sembla que no compten quan es fa balanç de les intervencions. Serà que com no es mesuren en diners....
  • 0
  • 1

Comenta aquest article