Societat

Estupefacció a l’avinguda Carlemany per la presència d’un passavolant demanant almoina

Una patrulla de policia acudeix en les immediacions de la confluència del cèntric vial amb el carrer de la Unió per saber de les intencions de l’home

T. S.

La presència d’un home, molt probablement un turista, demanant almoina a l’avinguda Carlemany, a prop de la confluència del carrer de la Unió i davant per davant d’un dels accessos del centre comercial Illa Carlemany ha generat certa estupefacció entre els vianants, residents i visitants. És poc habitual que al Principat es vegin situacions d’aquestes característiques i s’eviten de totes totes. De fet, una patrulla policia ha fet acte de presència al lloc a requeriment d’un ciutadà.

Tot apuntava que es tractava d’un passavolant que demanava diners per poder fer el viatge que tenia previst realitzar. Almenys, aquesta era la intenció que expressava l’home en una pancarta que ha desplegat just en el punt on s’ha assegut a terra fins que s’ha presentat la policia, que l’hauria convidat a marxar. L’avís s’ha donat poc abans de les 3 de la tarda.

Segons les fonts policials consultades, l’home no estava cometent cap delicte penal però difícilment es toleren conductes com la seva. Normalment es mira de saber les intencions de la persona en qüestió i si és estranger se’l convida a deposar la seva actitud i a reprendre-la, si és el cas, en el seu país d’origen. En funció dels casos, s’activen els serveis socials per si cal que prestin algun tipus d’ajuda, especialment si el ciutadà, com no era el cas en aquesta ocasió, fos resident al país.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
wwesttw
11.

que es posin a la porta de un bancs ,o de govern, tots riquets i ningu far e sper la gent pobre, d'andorra, cada dia hi ha gent buscants en escombreries i desmes i el govern tanca els ulls, amb els milions que tenen els politics presuntuosos i els banquers arrogants i mai ajudaran ni donaran un euro,pero no pasa res, no imorta aixo, es mes important estar a eeuropa i pagar-se el viatges oi?

  • 14
  • 1
Vergonya
10.

La gent pobra te dret a demanar al carrer, u on sigui. Prou d'amagar la realitat de les bosses de pobresa, suicidis... etc que hi ha a Andorra.

  • 17
  • 4
Mercè
Aquesta mateixa setmana precisament faig veure dos persones andorranes buscant menjar a les escombraries ! Em va semblar molt penós ! A Andorra tenim més problemes dels què no sabem !
En resposta a Mercè
Paula
9.

Més aviat jo diria que no "volen veure ni saber"...

  • 15
  • 0
Mercè
8.

Aquesta mateixa setmana precisament faig veure dos persones andorranes buscant menjar a les escombraries ! Em va semblar molt penós ! A Andorra tenim més problemes dels què no sabem !

  • 28
  • 0
tot aixo es l'inici del que es veura
7.
doncs quan la gent del pais comenci a fer com aquest per demanar ajuts per poder subsistir ja que amb sous nets de 980 qui collons viu poder tindran de posar 200 o 300 policies mes al carrer perque quan la gana apreta la gent perd la vergonya ,aixo no es maco per els ulls perque demostra les carensies de la societat pero es molt mes desagradable veure politics que no pagan les seves taxes i estan justificats per els altres politics i fins i tot per el cap de govern ,tot esta fet a mida per que sembi disney world ,porca miseria
  • 35
  • 1

Comenta aquest article