Política

Pels liberals, no hi ha ningú més ben preparat que Minoves per ocupar un càrrec polític

El president del grup parlamentari liberal, diu que el nom està damunt de la taula

Costa durant les seves declaracions d'aquest divendres
Costa durant les seves declaracions d'aquest divendres

B. N.

El president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa ha lloat aquest divendres la trajectòria de Juli Minoves i ha dit que "no hi ha cap persona més ben preparada per ocupar un càrrec polític. O almenys jo no el conec". Costa ha fet una valoració molt positiva de la trajectòria de Minoves, el nom del qual ha estat proposat com ambaixador als Estats Units i a l'ONU.

Costa ha reconegut que el nom de Juli Minoves és damunt de la taula però que no s'ha tancat res. Ha destacat els contactes internacionals que té Minoves i ha fet un repàs a la seva trajectòria destacant la signatura dels trilaterals amb França i Espanya, els acords de fiscalitat a l'estalvi, els entorns de protecció a la tornada del Tour o els quatre anys a la presidència de la Internacional Liberal.

El president del grup parlamentari liberal també ha explicat que no han rebut trucades des de Demòcrates i ha assegurat que "estem funcionant a cops de titular" en referència a les notícies aparegudes els darrers dies i que ja havia avançat l'Altaveu el mes de juny passat. Costa ha reconegut que "no hi ha res tancat" en relació als nomenaments d'ambaixadors que estan pendents i ha recordat que actualment hi ha una persona al front de la delegació diplomàtica als Estats Units i a l'ONU que és l'Elisenda Vives.

Sobre els comentaris que han aparegut als mitjans de comunicació en relació al possible nomenament de Minoves al capdavant de l'ambaixada, Costa ha destacat que "l'opinió pública ha ser crítica". En un principi, l'objectiu dels Liberals quan es va formar la coalició de govern era que Minoves ocupés un càrrec de ministre. L'oposició d'alguns que ja havien estat nomenats pel càrrec ho va frenar, i en sec. 

 

                                                        

Comentaris

La pasta mana
9.

Aquests 2 nois del Gallardo i Espot es carreguen And en 2 telediaris! Aix Deu! Que vingui algú i els expliqui q això no és el monopoli!!

  • 6
  • 0
Josep
8.

Liberals, penseu una mica absns d'obrir la boca, esteu provocant que els pocs que us van votar, no ho tornin a fer.

  • 11
  • 2
Despilfarro
7.

Ha estat el mes gran despilfarrador d diner public q ha tingut el govern. Gracies govern per posar nos aqsts politics, gracies, ens sobren els diners

  • 19
  • 3
Toni
6.

Preparat per a que? En l'us de les tardes de credit corporatives, es realement el més ben preparat, i de llarg, en altres facetes, está per demostrar

  • 23
  • 3
RJ
5.

Prego al redactor de la notícia que moderi els titulars, doncs de l'arcada que m'ha vingut al llegir el titular el dinar d'avui a anat a parar a la depuradora. Llàstima... eren bones les galetes de porc

  • 17
  • 4

Comenta aquest article