Detingut un turista de 73 anys que pretenia endur-se una escultura de 1.385 euros amagada a la jaqueta

La policia també va enxampar a la frontera de Portà dos homes que marxaven del Principat després d’haver robat en diversos establiments una vintena de perfums

Comentaris

-
-
Quan el van enxampar ‘in fraganti’ va mirar de fer-se l’orni i d’intentar fer veure que tot plegat era una confusió, un descuit. Però l’intent d’endur-se una escultureta amagada a la jaqueta li va valdre la detenció per un presumpte delicte de furt. L’arrestat era un turista de 73 anys i la policia el va detenir després que a la botiga d’on es volia afiançar la figureta ja l’haguessin retingut.

Aquesta és una de les vuit detencions que va fer el cos d’ordre durant la setmana passada, més enllà de la recepció d’una dona de nacionalitat veneçolana en un procediment d’extradició. Dues més de les detencions més cridaneres també tenen a veure amb furts de mercaderia, en concret, de perfums. La resta són de caràcter més ordinari: petites quantitats de droga, alcoholèmies i algun incompliment de resolucions via judicis ràpids.

El cas de la figura de decoració va succeir dijous poc després del migdia. Els responsables d’un establiment d’objectes de parament de la llar i decoració de cert nivell situat a l’avinguda Carlemany, a Vivand, a Escaldes, van advertir com un suposat client es ficava dins de la jaqueta una figura decorativa el preu de cost de la qual era de 1.385 euros. Davant d’això, van retenir l’home i va acabar detingut a 2/4 de 2 de la tarda del mateix dia.

Més enllà d’això, ahir a la tarda, al Pas de la Casa, es van arrestar dos homes no residents de 42 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt. Els agents van aturar en un control a la frontera juxtaposada de Portà un vehicle, i en el seu interior els interessats, aquest duen un bossa de viatge on hi havia disset perfums de diferents marques, que havien estat sostrets presumptament d’establiments de perfumeria del Principat, el valor de la mercaderia és de 1540,95 euros (preu venta públic).

 

Comentaris (1)

Trending