Caldea factura en els tres mesos d’estiu la xifra rècord de 4,3 milions d’euros

De l’1 de juny al 31 d’agost, el termolúdic d’Escaldes ha rebut 108.000 clients, el que suposa un increment del 5,5% respecte del mateix període de l’any passat

Comentaris

-
-
Caldea ha fet una facturació rècord aquest estiu. Entre l’1 de juny i el 31 d’agost, el termolúdic escaldenc ha ingressat 4,3 milions d’euros després de rebre uns 108.000 clients. Segons la companyia público-privada, els bons resultats de freqüentació i de facturació han estat assolits gràcies al perfeccionament de l’estratègia de màrqueting i comercial, orientada a protegir el preu mig de les entrades i a reforçar la venda de tractaments i de restauració, i a la implementació d’un nou model d’operacions més lleuger i àgil.

El nombre de clients rebuts suposen 5.700 més que del juny a l’agost de l’any passat, el que representa un increment del 5,5% en el nombre visitants. Aquest increment, juntament amb la millora del preu mig de les entrades i del bon rendiment de la venda de serveis complementaris (tractaments i restauració) han garantit un ingrés rècord de 4,3 milions d’euros, un 11,5% més que en el mateix període de l’any anterior.

Caldea destaca en un comunicat que per tal de millorar l’experiència d’usuari i atreure més visitants, s’ha ampliat el calendari de tallers wellness gratuïts i s’han ofert diversos espectacles de música en directe, jocs de llums i d’aigua i danses urbanes, així com un còctel de franc servit per un equip de coctelers acrobàtics a la terrassa d’Inúu. 

Estrena hivernal

Caldea començarà la temporada d’hivern 2019-20 amb l’estrena d’una llacuna panoràmica. La nova llacuna, que sobresortirà de la terrassa exterior i s’elevarà prop de 10 metres sobre el riu Valira, tindrà una secció transparent, tant del fons com dels laterals i estarà equipada amb llits de bombolles i altres jocs d’aigua. Aquesta nova atracció aportarà més varietat en el nombre d'instal·lacions i serà adequada per a tots els públics. 

Ara per ara, els espais aquàtics exteriors són els equipaments més ben valorats pels clients i la construcció d'aquesta llacuna, amb capacitat per almenys 50 persones, permetrà als visitants gaudir d’unes vistes panoràmiques a la ciutat des d’una altra perspectiva i millorarà la confortabilitat dels visitants, que passaran a tenir més àrees d'aigua, molt diferents entre elles.

 

Comentaris

Trending