L’‘etapa andorrana’ de ‘La Vuelta’ paralitza el Principat aquest diumenge de les 12.30 a les 17.30 hores

Mentre els corredors estiguin en marxa es recomana no fer ús del vehicle perquè, a més a més, hi haurà diverses vies tallades explícitament a la circulació

Imatge de l'etapa d'aquest dissabte, que ha acabat a Igualada i ha situat líder Nicolas Edet (Cofidis).
Imatge de l'etapa d'aquest dissabte, que ha acabat a Igualada i ha situat líder Nicolas Edet (Cofidis).
Andorra serà protagonista aquest diumenge a ‘La Vuelta’ ciclista espanyola. El Principat acull una etapa que transcorrerà exclusivament per territori andorrà i que paralitzarà el país entre les 12.30 i les 17.30 hores. Si és possible, durant aquest tram horari es recomana moure’s el mínim. I, si ha de ser en cotxe, abans o després dels dos punts horaris referits. Entre altres coses perquè hi haurà moltes vies tallades a la circulació.

Si ha de sortir o entrar al país, faci-ho o al punt del migdia com a molt tard o a partir de les 6 de la tarda. Entremig, pot ser que tingui molts problemes o hagi de fer una bona espera dins del vehicle. La caravana ciclista ha arribat al Principat aquesta tarda de dissabte, i durant la jornada de diumenge desplegarà tot el seu espectacle per diversos indrets del país, amb el Parc Central com a escenari privilegiat i els Cortals d’Encamp com a punt d’arribada d’una etapa que ha de començar a marcar diferències en la classificació general, malgrat que la jornada andorrana arriba una mica massa aviat per ser decisiva del tot.



La sortida neutralitzada serà poc abans de les 3 de la tarda de l’entorn del Parc Central. Les previsions són que la caravana passi poc després de les 3 de la tarda per Canillo i que vers les 15.23 hores coronin el Coll d’Ordino. Ordino, Escaldes, Sant Julià… per arribar els primers corredors sobre 2/4 de 5 al Coll de la Gallina. L’Alt de la Comella i l’Alt d’Engolasters precediran l’arribada als Cortals d’Encamp. L’organització preveu que els primers ciclistes hi arribin pels volts de 2/4 de 6 de la tarda després de fer un tram d’’sterrato’. Absència d’asfalt, terra.

Documents

Comentaris

Trending