Parròquies

Veïns del Pas es demanen que se’n farà de la runa extreta en l’esllavissada de l’RN-22

La treta del despreniment que hi va haver a la zona del pont de la Mina es va dipositar en un terreny comunal on s’hi sol acumular la neu que s’extreu del poble durant l’hivern

Altaveu

Veïns del Pas de la Casa esperen a saber què passarà amb la runa que es va retirar de l’esllavissada que hi va haver a final del mes d’abril a la carretera RN-22, a l’altura del pont de la Mina, i que va obligar a tallar l’accés al Principat des de França durant unes tres setmanes. Les tones i tones de terra i rocs que van desprendre’s de la muntanya es van acabar dipositant en un terreny comunal de la localitat encampadana.

Es dóna el cas que el mateix terreny és on tradicionalment es deixa la neu que es treu dels carrers de la vila durant l’hivern. A mida que s’acosta la temporada hivernal, residents al Pas es pregunten on es podrà dipositar la neu. En principi la situació hauria d’estar resolta i sinó el comú trobarà una ubicació alternativa per a la neu.

Comentaris

Totxo
Abans d'insultar apren a escriure correctamemt. Totxo!!! Si la teva competencia es mesura en faltes d'ortografia i gramatica ho petes!!!
En resposta a Totxo
Educació 00000000000 !
3.

No siguis tan maleducat T....T!!!!!!! Que no guanyes res!

  • 2
  • 0
Totxo
2.
Abans d'insultar apren a escriure correctamemt. Totxo!!! Si la teva competencia es mesura en faltes d'ortografia i gramatica ho petes!!!
  • 0
  • 6
RUCS A NO MES PODER!!!!
1.

Pero a veure una cosa la esllavissada va en territori vei no? Perque ens fiquem la runa a casa nostra????? Es que no som mes rucs a Andorra perque no podem!!!!!!! Els estats veiins es deuen riure de nosaltres cada dia!!!! no m'estranya gens amb els incompetents que prenent decisions a casa nostra !!!! INCOMPETENS

  • 9
  • 2

Comenta aquest article