Stop Violències convoca una manifestació ‘proavortament’ per al 28 de setembre

L’organització feminista està ultimant els detalls de la nova acció de la qual farà difusió aquest cap de setmana a la festa major de la Seu

Comentaris

-
-
Stop Violències, el col·lectiu feminista que abandera la lluita per la despenalització de l’avortament al Principat, ha convocat una manifestació en pro de la legalització de la interrupció de l’embaràs per al proper 28 de setembre. L’acció encara s’està acabant de perfilar però se’n començarà a fer difusió per escalfar l’ambient durant la festa major de la Seu que se celebra aquests dies, i en què l’any passat ja s’hi va reivindicar el dret de les dones residents a Andorra a decidir sobre el seu cos.

El 28 de setembre és el Dia internacional pel dret a avortar i Stop Violències vol mirar de fer un sonor acte al Principat amb participació de membres d’altres col·lectius de fora amb qui mantenen lligams i amb els quals comparteixen reivindicació. De moment, almenys públicament, només hi ha establert el calendari. I la promoció que se’n farà durant el cap de setmana a la Seu. Un dels actes principals a la capital de l’Alt Urgell serà un taller de samarretes aquest dissabte, 24 d’agost. El taller es farà de 10 del matí a 6 de la tarda davant del carrer Canonges número 30 i de les 6 de la tarda fins a la mitjanit a l’Ateneu.



 

Comentaris (4)

Trending