El Govern confirma la continuïtat de Piqué al capdavant del SAAS

El consell directiu de l’ens que gestiona l’hospital ja va acordar a principi d’aquest mes el que el titular de Salut ja havia deixat clar que succeiria

Comentaris

-
-
El Govern renova el contracte de Josep Maria Piqué al capdavant del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). La renovació ja s’ha acordat i era un secret a veus que es duria a terme, tal i com l’actual ministre de Salut i anterior director assistencial de l’hospital, Joan Martínez Benazet, ja havia pràcticament confirmat només assumir el departament ministerial.

El contracte es renovarà a partir de l’1 de setembre, tal i com publica el BOPA d’aquest dimecres després que el consell directiu de l’ens que gestiona els equipaments sanitaris públics ho acordés formalment a principi d’aquest mes. Amb el salt de Martínez Benazet al ministeri, Piqué té com a número 2 el metge d’origen lauredià especialista en atenció primària i carrera professional sempre fora del país Marcel Prats.

Quan va aterrar al Principat el març del 2016, Josep Maria Piqué feia gairebé cinc anys que era director general de l’Hospital Clínic de Barcelona. Des del 2008 era el director adjunt del centre barceloní que considera casa seva. Nascut el 1951 a Manresa, l’actual director general del SAAS és especialista en gastroenterologia. 

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona el 1975 i doctor en Medicina per la mateixa institució l'any 1982, va començar l'etapa professional a l'Hospital Clínic, com a metge adjunt del servei de gastroenterologia. Va ser cap d'aquest servei des del 1996 fins al 2005 i, després, va ocupar el càrrec de director mèdic del Clínic fins al 2008. Ha fet nombroses publicacions alhora que també ha investigat als Estats Units.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending