Malestar per la brutícia que generen les autocaravanes en el ‘vial de l’Andbus’

El carrer que enllaça la rotonda del peu del Doctor Vilanova amb la carretera de la Comella s’ha convertit en un improvisat aparcament per a vehicles de turistes

Comentaris

-
-
El vial que enllaça la rotonda que hi ha al peu del carrer Doctor Vilanova d’Andorra la Vella amb la carretera de la Comella s’ha convertit, des de fa un temps, en un improvisat aparcament per a autocaravanes. Això ha comportat, sobretot ara a l’estiu, que en alguns trams del dia s’hi generi notable brutícia que queda dipositada, com a mal menor, en una papereres que s’omplen fins al capdamunt. En altres ocasions, les deixalles s’espargeixen per les voravies mateix.

El fet que els agents del servei de circulació comunals gairebé no prestin cap vigilància a la zona i que, alhora, sigui un espai relativament allunyat del centre però encara prou a prop fa que molts turistes hi acabin estacionant. En funció del dia, una desena o més d’autocaravanes acaben fent estada en aquest punt, que és de força pas per a persones que van cap al centre esportiu dels Serradells o a la zona de Jovial. 

És entre aquests usuaris habituals que hi hauria més malestar. Ja no perquè estacionin autocaravanes -en principi no hi ha res que ho impedeixi- sinó pel fet que essent un indret que no està especialment habilitat per aquest tipus de vehicles la gestió de les deixalles que generen és complicada. El vial, que no té nom, rep ara la denominació ‘d’Andbus’ pel fet que la companyia de transport de viatgers hi té la seva seu central.

Comentaris

Trending