Detingut un pare per agredir la filla de 16 anys

La policia arresta un home per entrar al xalet d'un amic i fer servir el seu cotxe

Comentaris

-
-
La policia ha detingut un home per haver agredit la seva filla de 16 anys causant-li diverses marques al cos. Els fets van tenir lloc divendres al migdia a un domicili d'Andorra la Vella, on els agents havien estat requerits. També en l’àmbit del maltractament domèstic, la policía va detenir dissabte passat un home i una dona a Arinsal que s’estaven agredint al carrer. La dona està acusada, a més, d’un delicte contra la funció pública per resistir-se i desobeir a la policia i l'home va ser arrestat per dur 11,03 grams de marihuana i 0,8 grams d'haixix

En el balanç setmanal de detencionsn que ha fet públic la policia a través d'un comunicat, cal fer esment al d’un home, com a presumpte autor dels delictes d’accés il·lícit a un xalet i ús indegut d’un turisme. El detingut, coneixia el propietari del xalet, i  aprofitant que estava de vacances va accedir sense la seva autorització al domicili i va fer ús d’un turisme estacionat al garatge, retornant-lo posteriorment, sense haver-li causat cap dany.

Altres detencions han estat la d'un home que va presentar al servei d'Immigració una fe de vida laboral falsa en la tramitació de l'autorització de residència i treball,  les de dos residents que conduïen tot i tenir el permís suspès, i la d'una turista que pretenia entrar al país a la frontera amb França amb quatre embolcalls de metaamfetamina.

D’altra banda, set set persones han estat detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol. El resultat més alt va ser d’1,44 grams d'alcohol per litre de sang.

Comentaris

Trending