Esport

Fèlix Álvarez es perfila com a presidenciable de la llista continuista a la FAF

L’actual vicepresident i home fort de la candidatura, Alfonso Martín, ja estaria recollint els avals necessaris per poder-se presentar i amb garanties

Fèlix Álvarez (esquerra) i Alfonso Martín.. ARXIU
Fèlix Álvarez (esquerra) i Alfonso Martín. | ARXIU

T. S.

L’exjugador internacional i actual vocal de la junta directiva de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) Fèlix Álvarez es perfila com a principal candidat a liderar, almenys formalment, la llista continuista que impulsada per dirigents federatius actuals concorrerà segur als comicis del proper 12 de setembre. Aquest divendres s’ha iniciat el termini per presentar candidatures, després que teòricament dimecres es fes públic el cens electoral definitiu.

Fins divendres que ve hi ha de marge per presentar unes candidatures que seran revisades durant el cap de setmana i s’hauran de validar i fer públiques el proper dia 26 d’agost. El gran impulsor de la candidatura oficialista o continuista és l’actual vicepresident i home fort de l’actual junta Alfonso Martín. En principi, ocuparia el mateix càrrec en la candidatura que presentaran. Martín ja tindria hores d’ara els avals necessaris per poder formalitzar sense problemes la llista.

Hi ha altres persones que s’estan movent per fer una llista opositora, però ara mateix ni tan sols està gens clar que acabi prosperant. També hi ha hagut diversos moviments per fer una candidatura de consens que aglutinés tots els sectors del futbol andorrà, partint de la base de no fer una excessiva sang dins de l’ens federatiu però deixant clar que era necessari una neteja mínima alhora que una regeneració i deixant que la Justícia faci la seva feina en aquells casos actualment en curs.

Els enfrontaments entre els diferents sectors -amb la causa judicialitzada derivada de la denominada ‘Operació Cautxú’- són massa durs, però, com perquè els contactes que fins i tot terceres persones han mirat de promoure hagin pogut reeixir. Martín no pot encapçalar la candidatura -ni la continuista ni cap altra- ja que els estatuts de la FAF estableixen que el candidat a president ha de ser de nacionalitat andorrana i l’actual vicepresident és resident, però espanyol.

Fèlix Álvarez és un discret integrant de la junta actual. Economista de professió, nascut a la Seu d’Urgell fa 53 anys, és actualment vocal de la directiva. Durant molts anys va jugar a futbol, essent internacional absolut ocupant llocs tant al mig del camp com al centre de la defensa. Entre altres clubs, va passar pel Principat, Constel·lació Esportiva, la Seu d’Urgell i l’FC Andorra.

Comentaris

Seneca
Bon dia, l'altre dia em van comentar que el Sr. Lima cobra de la FAF, jugui o no amb la selecció,
I que els seus companys no ho saben. En realitat es veu que no ho sabia ningú. I aquest senyor és el capità? Quina ètica demostra fent això? Aquest Sr. si que té que marxar ja.
En resposta a Seneca
Jo
15.
D'igual manera que un davanter o un defensa te un valor de mercat suposo que el sr. Lima va negociar en el moment en que estava més reconegut com a futbolista i això és completament lícit. Si ha de plegar que sigui per motius esportius i pq tinguem quelcom que estigui preparat per asumir el seu rol que personalment crec que la base titular de la actual sub 21 es força bona, pero per això hi ha qui s'encarrega i de ben segur que ell sap que li aporta aquest jugador. A mi em preocuparia més que aquest sr. vulgui esdevenir president de la associació de futbolistes i que alhora sigui jugador en actiu d'un club. Personalment crec que no seria gaire compatible.
  • 0
  • 0
michel
Jo no dic que no poden, dic que no durian estar tam de temps en els carrecs.
En quant a la resta del seu escrit tot es no mes bla bla bla.
Com sab tantes coses i pot asegurarlas. Jo solo opino, vos asegureu certes coses.
En resposta a michel
Jo
14.
Aleshores. Fer un comici i eleccions ara no es correcte? Els comentaris que faig son bla bla bla.... no tinc molta idea de la politica nacional pero a cas d.a no es pot presentar a totes les eleccions nacionals? I proposar un candidat? Segur que hi ha diferencies pero es un exemple. El poble vota el seu partit politic i suposo que els clubs votaran a qui volen de president. Respecte la informació. Tan sols utilitzo el centenar de noticies o mes que han sortit al mitjans ens aquests mesos.
En breu es sabra qui estara al davant i quina gestió es farà de la FAF.
  • 0
  • 0
Seneca
13.

Bon dia, l'altre dia em van comentar que el Sr. Lima cobra de la FAF, jugui o no amb la selecció,
I que els seus companys no ho saben. En realitat es veu que no ho sabia ningú. I aquest senyor és el capità? Quina ètica demostra fent això? Aquest Sr. si que té que marxar ja.

  • 1
  • 1
Inter
12.
Bon dia,
tota la informació negativa sempre surt del Juanjo San Nicolàs, que és el que utilitzen els Lima, Pablo, Riba and Company per fer mal. Volen entrar dintre de la Federació sigui com sigui i trepitjant a tothom basant-se en mentires continues. Que es dediqui a treballar més en el Hiper i de tractar millor als empleats i no tractar-los com a numeros, sinó com a persones.
Dels altres millor no parlar perque tothom els coneix.
PD: Té uns fills que són jugadors d'èlit...................sense comentaris
  • 3
  • 1
Jo
Sr. Tamaro. Em baso en una jornada laboral de qualsevol treballador nacional es digui rodrigo o altre nom. I per la resta. Tot i que el el sr. Michel comenta que no podrien estar tant de temps. Desconec la normativa pero estic convençut que les persones deuen poder fer x mandats mentre que els tipus de partits politics poden presentarse cap cop que volen amb el candidat que creguin més adient. Desprès d'aixo suposo que la resta són treballadors de major o menor posició i mentre la justicia no digui el contrari aquest poden seguir treballant.
En resposta a Jo
michel
11.

Jo no dic que no poden, dic que no durian estar tam de temps en els carrecs.
En quant a la resta del seu escrit tot es no mes bla bla bla.
Com sab tantes coses i pot asegurarlas. Jo solo opino, vos asegureu certes coses.

  • 2
  • 3

Comenta aquest article