La CASS reobre l’accés principal pel carrer Joan Maragall

Les obres d’adequació de la planta baixa han finalitzat uns dies abans i ja es pot tornar a accedir a la Seguretat Social per l’entrada habitual

Comentaris

-
-
Les obres d’adequació de la planta baixa de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) han finalitzat una setmana abans del previst i des d’avui mateix ja es pot accedir a les instal·lacions de la parapública un altre cop per l’entrada principal, la del carrer Joan Maragall de la capital. En general, l’usuari guanya en espai arran de l’actuació que es va iniciar el 17 de juny i que obligava a arribar a la CASS a través d’un carreró adjacent a l’avinguda Meritxell.

Sense que la intervenció constructiva hagi generat un sobrecost en relació amb el que estava previst, s’ha ampliat la zona d’entrada per millorar la circulació, tenir més espai d’espera abans d’accedir a la recepció i s’afegeix un taulell a l’esquerra per emplenar les sol·licituds. També s’engrandeix la recepció per oferir fins a tres llocs d’atenció (un d’ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda), es millora l’espai pels treballadors i es disposen tres caixes per realitzar formularis de desplaçament a la part posterior. 

L’espai específic d’atenció al públic també s’ha modificat.    Les taules es reculen per tenir més espai. Es recobreixen les parets amb lamines de fusta per tenir un aspecte més acollidor i també realitza una funció de reducció del soroll i, finalment, es canvia la vidriera, els leds sobre les taules i es recobreixen les parets per obtenir un millor confort i estalvi energètic. La zona d’espera es desplaça a un lloc més adequat amb cadires i visibilitat a la pantalla on es pot mirar l’evolució dels torns.

 

Comentaris (1)

Trending