Successos

Torres qualifica de populista al PS per denunciar una probable manca d'acció del Govern

El ministre d'Ordenament Territorial creu que el comunicat i les declaracions de la formació sobre l'esllavissada són "totalment desafortunats"

B. N.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres ha qualificat el comunicat del Partit Socialdemòcrata i les declaracions de la consellera general Susanna Vela sobre la probable manca d'acció del Govern en prevenir el despreniment de dissabte a la CG1 de "populistes, electoralistes i totalment desafortunades".  Segons Torres "no es poden permetre aquest tipus de declaracions" i ha afegit que "no hi ha cap de responsabilitat per part del Govern".

Torres ha opinat que "quan tenim un esdeveniment així, natural, com un despreniment, no poden permetre que es vulgui jugar amb la politíca amb això. Tots els partits polítics han de donar suport a l'acció que s'està portant a terme".  El ministre d'Ordenament Territorial també ha negat que estiguessin al corrent dels problemes d'estabilitat del desmunt. "Diuen que el Govern tenia constància des del 2015 fet que és totalment incert. No sé d'on han tret aquesta informació. Lamentem molt les declaracions del PS". També ha dit que el diumenge es va enviar una comunicació a tots els presidents de grup parlamentari per informar-los de la situació.

Les manifestacions de Torres han tingut lloc durant una roda de premsa per informar de l'estat dels treballs a la CG1. S'han instal·lat els primers murs provisionals de protecció i les obres s'estan desenvolupant segons els terminis previstos. Aquest dimarts al matí arribaran les bigues de formigó.

Pel que fa al trànsit, els vehicles pesants circulen de manera esgraonada i els turismes que van en sentit Sant Julià de Lòria ja no han de passar per l'interior de l'aparcament del centre comercial. La previsió és que dijous es pugui circular per la CG1 amb els tres carrils.

 

Comentaris

LaGuineu
6.

Torres mes altes han caigut.... s’enten no? jajajaja

  • 14
  • 0
Carla
5.

Torres dimiteix ja, la cadira et va molt i molt gran

  • 15
  • 0
Torres i Espot dimissió
4.

Marxeu cap a casa ja, su us plau. Espot i Torres dimissió immediata.

  • 15
  • 0
Lluisa
No sabia que foradar una muntanya fos un esdeveniment natural, Sr. TORRES. Un esdeveniment que Govern va autoritzar i, despres, no se'n va preocupar més. Pareu ja vostè i l'Espot de dir ximpleries, només aconseguiu fer emprenyar els ciutadans. A més de mentir, sou mals perdedors, enlloc d'aprendre de les critiques, perdeu els papers. Quin Govern de pacotilla.
En resposta a Lluisa
I què més?
3.
Totalment d'acord! esllevissada Natural? per favor.... esllevissada per que s'han menjat la muntanya, ho han deixat abandonat i tothom es renta les mans. Ves a saber el que la família Cachafeiro fa per que tots callin. Vergonya que us penseu que el poble s'ho empassarà i encara més vergonya la indecència de posar vides en perill, i moltes, per no fer la feina, tant uns com els altres. Cap família pot ser intocable i menys amb qüestions de seguretat per la ciutadania. Sr. Torres, ja en van unes quantes, no pensa dimitir? que cal més? morts? o tot i així encara trobaran algú per 'encolomar-li' les culpes, o fer-se l'Andorrà que tan bé se us dona. Estic indignadíssima per que han posat vides en perill per interessos econòmics.
  • 19
  • 0
Pere
2.

Gallardo, mou fitxa, home!.
La legislatura passada vas ficar quelcom de seny i serietat, i no et fa cap bé aquest inmobilisme constant.
Vinga va, o dimiteix algú per decència personal i política, o deixeu de recolzar a DA. Noves eleccions i que el poble decideixi, sense trampa ni cartró.
-Ara, el pitjor de tot plegat, és trobar a algú sobradament preparat, per treure a Andorra del forat on l'heu ficada.

  • 29
  • 4

Comenta aquest article