Parròquies

Veïns de Príncep Benlloch demanen al comú que sigui flexible amb les multes 

Les obres de millora de la zona han comportat la supressió de llocs d’estacionament per a motocicletes alhora que els residents al barri lamenten la durada dels treballs

ALTAVEU
| ALTAVEU

Altaveu

Veïns de l’avinguda Príncep Benlloch, especialment aquells que tenen alguna activitat comercial, reclamen al comú que sigui flexible amb les multes. Els darrers dies alguns dels botiguers de la zona han detectat un increment de sancions per estacionament indegut, especialment, de motocicletes. Les obres d’adequació de l’avinguda, que segons alguns dels veïns s’estan allargant més del que tocaria, estan causant un enorme malestar, sobretot per les gimcanes que obliguen a fer als vianants.

Les fonts consultades han lamentat la persecució que en alguns moments sembla que estigui fent el servei de circulació cap a alguns veïns i comerciants de la zona. Els darrers dies s’haurien interposat nombroses sancions a titulars o usuaris de motocicletes per deixar aparcat el vehicle de dues rodes damunt la vorera. En aquest sentit, les fonts consultades han demanat que se sigui una mica més flexible atès que l’espai destinat a l’estacionament de les motocicletes a l’avinguda està ocupat, justament, per instal·lacions dedicades als operaris que treballen en les obres.

Els veïns també han lamentat, encara que ara l’afectació sigui menor, les molèsties que els treballs han tingut, sense preveure passos alternatius i accessibles per a la gent gran, per exemple. Han recordat les fonts consultades que a la zona hi ha una residència i que són molts els padrins i padrines que surten a caminar i que s’han trobat amb veritables dificultats per poder anar a estirar les cames. Certament, entenen, i fins i tot celebren, que s’actuï per la millora de l’avinguda, però es considera que s’hauria pogut ser molt més previsor i minimitzar l’impacte dels treballs.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Rubén
4.

Arriba l'estiu i s'ha de treure d'algun lloc la paga extra!

  • 3
  • 3
Motorista indignat
3.
Per als que venim a treballar cada dia amb moto a aquets carrer, s'està convertint en una autèntica odissea el poder aparcar. Degut a les obres que s’estan portant a terme s’han suprimit les poques places d’aparcament que hi havia per motos. No vull dir que em sembli malament que es facin les reformes que s’estan fent, sinó tot el contrari, soc el primer en aprovar que es refacin els carrers i es prioritzin als vianants. Però per altra banda, demanaria una solució al comú de la capital perquè pensi o habiliti més llocs per poder aparcar les motos, ja que ara mateix és impossible. Per altra banda, també m’agradaria informar que en aquests darrers dies en els que s’han acabat de fer les obres de remodelació, les motos han estat mogudes per terceres persones a sobre de les voreres per poder realitzar els treballs. Porto moto des de fa molts anys, i mai he aparcat a sobre de les voreres, però el que està fent el Comú d’Andorra la Vella aquest darrer mes en aquest carrer amb les motos és una mica preocupant, estan multant indiscriminadament sense tenir en compte la casuística del moment, i això tampoc és just, són moltes les motos que es troben a sobre de les voreres a tota la parròquia d’Andorra la Vella, no només les que estan al carrer Príncep Benlloch.
  • 2
  • 5
Antonio
2.

Si i dentro de poco todos los coches aparcados en cima de la acera, más control

  • 6
  • 3
Marc
1.

De flexibilitat de sancions a les motocicletes res de res.
Moltes més multes tindria que ficar el comú aquests vehicles de dues rodes.
Les moreres no són places d’aparcament. Les voreres són pels peatons.

  • 11
  • 4

Comenta aquest article