L'Andorra marca territori derrotant el Lleida

Els tricolors continuen endavant a la Copa Catalunya superant un dels equips forts de Segona B

Comentaris

Els jugadors de l'FC Andorra celebren el gol.
Els jugadors de l'FC Andorra celebren el gol.
L'FC Andorra ha derrotat el Lleida Esportiu per 1-0 en la segona ronda de la Copa Catalunya. El gol de Forgas al minut 77 ha marcat la diferència en un duel molt equilibrat que s'ha disputat a Prada de Moles (Encamp). Els dos equips han gaudit d'oportunitats. L'Andorra havia superat en la primera ronda de la competició al Terrassa mentre que els lleidatans es van desfer del Cerdanyola.

L' FC Andorra ha mostrat aquest diumenge les seves credencials superant un dels equips més forts del grup tercer de la Segona B com és el Lleida Esportiu, un habitual candidat a l'ascens. El golejador andorrà, Ernest Forgas ha reconegut després dels 90 minuts que "el Lleida ens ha posat les coses molt difícils. Hem notat quin serà el nivell del campionat aquest any".

I és que els lleidatans s'han acostat amb perill a la porteria de Ratti i en els minuts finals han augmentat la seva pressió. A dos minuts del final han tingut una gran ocasió per empatar amb un cop de cap de Liberto. A la primera part, els visitants han enviat una pilota al pal en un remat de Cano quan es jugava el minut 26.

L'equip titular de l'Andorra ha estat format per Ratti, Feher, Vilanova, Martos, Bessone, Bover, Riverola, Palanca, Izan, Moha i Forgas. També han jugat Ludo, Oriol Dot, Kiki, Iker, Tacón i Cucu. L'entrenador tricolor Gabri García ha destacat l'actitud de l'equip. "Han lluitat fins el final contra un rival que ens ha exigit molt. Tot i portar només dues setmanes de pretemporada, millorem cada dia".

 

 

 

 

Comentaris

Trending