Societat

Veïns del carrer la Llacuna d'Andorra la Vella es queixen de 'botellon' i soroll

Les trobades a les escales del camí del rec de Solà concentren les queixes

Altaveu

Alguns veïns del carrer la Llacuna d'Andorra la Vella es queixen del 'botellon' i del soroll que hi ha a la zona, especialment els caps de setmana. Es tracta del tram entre els carrers mossèn Tremosa i mossèn Enric Marfany, a prop de plaça de les Arcades on hi ha diversos bars i restaurants. El fet de ser un carrer cèntric però no principal l'ha convertir en un lloc propici per a les trobades de joves per consumir alcohol.

Les escales que porten des del carrer la Llacuna al rec del Solà pel camí dels Espuis és l'escenari de 'botellon' i d'algunes bretolades com ara els grafits que van aparèixer en el mosaic d'una font i que ja han estat esborrats tot i queda algun rastre. Els veïns es queixen també del soroll i fins i tot que hi ha gent que utilitza les parets per orinar.

De fet, l'incivisme també és habitual en altres zones de la capital. "És un lloc de restaurants, de bars i de locals musicals, és l'aposta que s'ha fet i això té un preu", afirma un veí que vol mantenir l'anonimat. "La cosa potser canviaria si també haguessin petites botigues o alguna cosa per l'estil, com artesans", afegeix. Aquesta part del carrer és un tram curt i estret, poc utilitzat pels vehicles, amb un parell de restaurants i un bar, al darrere del centre cultural del comú d'Andorra la Vella.

El bon temps i les festes majors també són propicies a les trobades a l'aire lliure, a la pràctica del 'botellon' i al fet de deixar brutícia en els llocs on es du a terme. El camí dels Espuis enllaça el centre de la capital amb el rec del Solà i és molt concorregut per la gent que va a passejar.

 

 

 

Comentaris

Veïna tb
2.

el carrer d'el oblit, botellon, cagades pijades bruticia pel terra que ningu neteja, hi ha un tram sense borera es un perill pasen els cotxes a tota ostia algun dia hi haurà una desgracia, llavors tot seran plors, s'embla que els veïns de la zona no paguem el foc i lloc,

es una vergonya

  • 0
  • 0
Veïna
1.

Molt cert, de dijous a diumenge impossible dormir, botellón, borratxos, cotxes fent ral.lis amb la música a tot drap i el comú ens té oblidats.... La plaça Guillemó la netegen.... Però el carrer la llacuna i el tros de la pujada del rec amb pudor de pixats.... Molt desagradable

  • 7
  • 0

Comenta aquest article