La policia deté 59 persones en la campanya d'alcohol i drogues

Se han fet 1.952 controls dels quals 95 han donat un resultat positiu

Comentaris

-
-

La policia ha detingut 59 persones (50 homes i 9 dones) en la darrera campanya de controls preventius d’alcoholèmia/droga que s’ha fet durant el mes de juliol. Sis d’aquests conductors han estat involucrats en accidents de circulació de danys materials, i dos en accidents amb ferits. S’han efectuat un total de 1.952 controls dels quals 1.856 han donat un resultat negatiu, 95 un resultat positiu a l’alcohol i/o estupefaent, i un ha refusat sotmetre’s a la prova.
 

El percentatge és del 4,92 % de positius en relació als controls efectuats. S'han imposat 37 sancions administratives per una taxa d’alcohol dins la franja de 0,51 g/l a 0,80 g/l; hi ha 55 detinguts per taxa d’alcohol superior a 0,80 g/l; un detingut per taxa d’alcohol superior a 0,80 g/l i positiu a estupefaent, dos per positiu a estupefaent i un per refús a sotmetre’s a la prova.

La taxa més alta d'alcohol és de 2,56 g/l. Aquests controls s'han dut a terme s'han dut a terme entre les 7 del matí del dia 1 de juliol i les set de la tarda del dia 31del mateix mes. Pel que fa les franges d'edat d'aquests conductors detinguts, han estat 15 (de 18 a 25 anys), 25 (de 26 a 40 anys) i 19 (superior a 40 anys). 

Amb l'esmentada campanya de controls, la direcció de la policia vol fer palès novament que la suma d’alcohol volant és del tot inviable. L’objectiu d’aquesta campanya ha estat encaminada a la disminució de la sinistralitat a les carreteres, i amb la finalitat última de l’assoliment de l’objectiu marcat de la disminució dels accidents.

 

Comentaris

Trending