Successos

En llibertat amb càrrecs la parella detinguda per fer sexe a la porta de Govern

La policia ha d’actuar a requeriment d’una mare que anava amb tres fills menors a 2/4 de 6 de la matinada i la parella ha estat acusada d’exhibicionisme

T. S.

La policia ha deixat en llibertat amb càrrecs la parella que ha estat detinguda aquesta matinada mentre practicava sexe al porxo de l’edifici administratiu de Prat de la Creu, és a dir, a la porta de Govern. L’actuació policial s’ha dut a terme a requeriment d’una dona que estava acompanyada pels seus tres fills. En ser menors, es considera que han comès un delicte d'exhibicionisme.

Els fets han succeït pels volts de 2/4 de 6 de la matinada. Els detinguts són un home resident de 33 anys i una turista espanyola de 28 anys que havien estat fins poc abans gaudint dels actes de la festa major. Haurien baixat del centre històric d’Andorra la Vella i entre columna i columna de l’edifici governamental, sota l’atenta mirada d’un cartell de Pompeu Fabra, van passar a gaudir de la seva festa.

Fins que van aparèixer la mare i els tres menors. Fonts policials han assegurat que si no hagués estat pel requeriment de la dona i el fet que els seus fills fossin menors d’edat, no hi havia motiu per una detenció. Sí que se’ls hagués convidat, en cas d’haver detectat la situació, a deposar la seva ‘actitud’. Però en demanar la senyora la presència policial, a la parella que estava fent sexe se’ls ha imputat un delicte d’exhibicionisme.

El Codi penal andorrà dedica tot un títol als anomenats delictes contra la llibertat sexual, entre els quals s'hi inclou els relatius a la pornografia i la provocació sexual. En concret es penalitza com a delicte major qui executi o faci executar a una altra persona actes d’exhibició sexual davant de menors d’edat. Per aquest motiu ha actuat la policia. Els agents, però, veient la naturalesa del comportament i després d'unes hores al despatx central, ha alliberat la parella i, això sí, passarà el dossier a la Batllia perquè les autoritats judicials imposin la pena que es consideri adient.

El delicte d'exhibicionisme contempla una pena de presó d'entre 3 mesos i 3 anys i una multa de fins a 6.000 euros. Evidentment, els joves no hauran de fer res més que pagar una sanció econòmica que no passarà d'uns pocs centenars d'euros. Els fets han suscitat reaccions de tota mena.

 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Kiki
30.

La bona na gent que s'esforcen per pujar la tassa de natalitat, haurien d'estar recompensats.

  • 1
  • 0
El Tamarro
29.

Un cop legit alguns comentaris, la tonteria de molts descerebrats no te limit.

  • 3
  • 0
DANY-COL·LATERAL
28.
Festa Major, ambient, celebracions, gresca, 5:30 matinada, més gresca encara, punt d'erotisme transgressor... s'ho munten un local i una turista... Passió...

I passa la senyora amb tres (3) menors...

I si haguès passat de llarg?
I si els haguès explicat a la mainada (si es que ho van veure tan explícitament), que aixó, quan ells siguin adults els podría passar, i li haguès tret importància al tema, en comptes de muntar un "pollo" de campionat?

Ai de nos! Els complexes i les repressions ens fan els seus esclaus i ens ennuvolen l'enteniment.

Pars maximam, Coitus interruptus.

Mala sort, companys
  • 14
  • 6
Natalia
27.

En serio..... pero en que mundo vivimos, porfavor????
De toda la noticia lo que us extraña es que los menores estaban en la calle a las 6 de la mañana????
Vamooossss, no estan diciendo las 2 de la mañana, ni estan diciendo que estaban en la discoteca con su madre....
Que comentarios por favor, para decir esto mejor no decir nada...
Vergonzoso!!!!!!!!

  • 10
  • 6
Feral
26.

Que collons feien 3 menors d'edat a les 05:30 de la matinada al carrer amb la seva mare? És que aquesta dona no té responsavilitat al tenir als nens fora de cas a aquestes hores? Pobre dona, segur que el marit no li toca ni amb un pal XDDDDD

  • 17
  • 9

Comenta aquest article