El jardí vertical de ‘The Cloud’ comença a mostrar la cara

L’empresa que ha d’enjardinar la paret mitgera de l’antic edifici d’Andorra Telecom ja fa uns dies que treballa en el projecte, que va amb retard

Comentaris

-
-
El jardí vertical que ha de contribuir a millorar la imatge que ofereix fins ara l’espai que ha deixat lliure el descartat projecte de ‘The Cloud’ ja comença a mostrar-se. L’empresa encarregada d’enjardinar la paret mitgera de l’antic edifici d’Andorra Telecom ja fa uns quants dies que treballa amb la col·locació de les plantes que donaran un nou aire a l’espai i que agafen el relleu a una façana negra del tot i plena de lletres, un disseny que no va acabar de convèncer.

La intervenció va amb un lleuger retard i forma part dels treballs d’embelliment dels carrers de la Borda, Prat Primer, Sant Salvador i Bonaventura Riberaygua. El jardí ocuparà un espai aproximat de 240 metres quadrats i comptarà amb espècies naturals autòctones, per remarcar el caràcter de promoció de l’entorn propi. Les plantes es col·loquen directament sobre la paret, sobre la façana.

No hi haurà substrat de terra, sinó que amb els circuits d’aigua ja s’aportaran els nutrients necessaris. El sistema per regar el jardí vertical, la paret enjardinada, està tot ubicat a l’interior de l’edifici d’Andorra Telecom, que per raons tècniques s’ha hagut de mantenir dempeus a diferència de la resta d’immobles de la zona, que es van aterrar. El projecte d’enjardinament ha de tenir un cost proper als 70.000 euros.

Comentaris (1)

Trending