Surt definitivament de la presó l’empresari que va atropellar un soci

L'home ha estat reclòs els dos darrers mesos per acabar de complir la condemna que li va ser imposada com a autor d’un delicte de lesions doloses causades amb un objecte que podria causa la mort

Comentaris

-
-
El cuiner i empresari, històric soci d’unes conegudes pizzeries ubicades a diversos indrets del Principat, que el juny del 2017 va atropellar un altre soci ha sortit aquest divendres definitivament de la presó. Després de dos mesos de reclusió, se li ha donat finalment per complerta la condemna ferma de divuit mesos d’internament pel que finalment va ser tipificat com un delicte de lesions doloses causades amb un objecte que podria haver provocat la mort de la víctima.

L’home va estar inicialment onze mesos a la presó, malgrat que després de la detenció arran dels fets d’ara fa dos anys, se’l va deixar en llibertat. La fiscalia va recórrer contra l’alliberament i finalment va entrar al centre penitenciari. Inicialment se’l va acusar d’un delicte d’assassinat en grau de temptativa. Els dos malaurats protagonistes de la història, companys de negocis i de vida durant molts anys, feia una temporada que estaven enfrontats per diferències econòmiques i, de fet, ja havien tingut diferents problemes amb la Justícia pel mig.

L’atropellament ocorregut a Sispony després que els dos homes haguessin coincidit, casualment i per separat, en un dels restaurants de la cadena que van crear, va ser altament estrany. El condemnat va acabar atropellant la víctima quan aquesta es dirigia en motocicleta cap a casa seva. De fet, els fets van ocórrer a tocar el domicili de la víctima que, sortosament, va patir danys de poca consideració tot i que ha tingut una repercussió psicològica i moral tot plegat més elevada que el perjudici físic en sí. 

L’home va quedar inicialment en llibertat els primers dies de juliol de l’any passat, poc després que se celebrés la vista oral. El setembre es va dictar la sentència que l’absolia del delicte de temptativa d’assassinat, tal i com qualificava la fiscalia els fets (sustentant-se entre altres per la versió de diversos testimonis), una resolució que es va acabar confirmar el maig i que imposava divuit mesos de presó ferma. Just el 24 d’aquell mes l’empresari va tornar a ingressar al centre penitenciari per acabar de complir una condemna que ara ja es donaria per satisfeta.

Comentaris

Trending