Empreses

La cadena de restaurants dels Cruz s’ampliarà amb un nou local a l’avinguda Meritxell

El número 128 del cèntric vial acollirà un nou establiment de restauració molt similar al seu ‘veí’ 120 o a L’Informal de Vivand, que ja formen part del mateix grup

T. S.

La cadena de restaurants dels germans Cruz, liderat per Toni Cruz en aquest cas, s’ampliarà en els propers mesos. El grup està executant les obres de reforma i adequació de l’edifici situat al número 128 de l’avinguda Meritxell que en els propers mesos, i si pot ser per la temporada d’hivern molt millor, acollirà un nou establiment de l’estil del seu ‘veí’ 120 o de L’Informal, al mateix eix viari encara que ja a Vivand i, per tant, a Escaldes.

La idea, segons fonts coneixedores del projecte, és que l’establiment de restauració ocupi tres plantes de l’immoble. La baixa i les seves immediates superiors i inferiors. En principi, segons les fonts consultades, la voluntat és que els llogaters de les plantes superiors continuïn podent ocupar els respectius locals on desenvolupen les seves activitats. De fet, a L’Informal, i malgrat l’aparença externa, a les plantes superiors també hi ha habitatges.

L’immoble de l’avinguda Meritxell va ser adquirit l’estiu passat pels empresaris, que tenen molts altres negocis de restauració especialment a les parròquies centrals (Mamma Maria i Papanico, per exemple, també a Andorra la Vella). La intenció inicial era posar les plantes baixes en el mercat del lloguer. Però l’operació no hauria reeixit, segons les fonts, i els empresaris haurien decidit activar un altre restaurant per a la cadena. 

De fet, hi ha diversos empresaris del país que en col·laboració amb franquícies foranes o per iniciativa absolutament pròpiament estan treballant en l’actualitat en la posada en marxa d’establiments de restauració, especialment, del que es coneix com a primers preus, que és la franja més baixa que abona el consumidor.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Realitat
2.

Al meu parer, convé recolzar efectivament als empresaris que mouen l'economia andorrana i creen llocs de treball. Li convé molt a Andorra, que està perdent pistonada. I hi ha mercat en aquest sector i en el centre per atendre les necessitats del turisme. Bé per en Toni Cruz.

  • 17
  • 1
Pere
1.
Autèntics representants de la cuina i la gastronomia andorrana i el Km 0!.
  • 7
  • 29

Comenta aquest article