Esport

Liberals d’Ordino demana que s’exigeixi a la Ultratrail que tingui nets els espais lligats a l’esdeveniment

La consellera de la minoria Sandra Tudó celebra la bona organització del certamen esportiu però recorda que s’ha de potenciar la neteja

Un dels aparcaments de la parròquia ple d'autocaravanes de participants (i acompanyants) a la Ultratrail.. ALTAVEU
Un dels aparcaments de la parròquia ple d'autocaravanes de participants (i acompanyants) a la Ultratrail. | ALTAVEU

Altaveu

La consellera de la minoria liberal Sandra Tudó ha reclamat aquest dijous que el comú ha d’exigir a l’organització de la Ultratrail que adopti les mesures necessàries per garantir un bon nivell d’higiene i neteja en aquells espais vinculats a l’esdeveniment esportiu. No només per on passen les curses, que també, sinó als llocs on fan estada els participants i, sobretot, els seus acompanyants. Tudó ha recordat que més enllà d’això, el certamen està molt ben organitzat.

A través d’un comunicat, la formació liberal ha recordat que durant pràcticament cinc dies són milers les persones que arriben a la parròquia  que no es poden encabir als hotels però que any rere any se sap que ocupen diverses zones d’aparcament del poble d’Ordino. En aquest sentit, Tudó ha expressat que “pensem que s’hauria d’exigir a l’organització que aquest espais estiguessin més nets”. Una de les solucions, segons Tudó, implicaria demanar als organitzadors de l’AUTV que “ubiquin dutxes i lavabos a certs llocs on se sap que la gent va a dormir” per evitar, en la mesura del possible, que facin les seves necessitats al carrer durant aquests dies.

Més enllà d’això, des de Liberals+I Ordino s’ha remarcat la importància d’aquesta cursa per a la parròquia i s’ha incidit en el fet que “està molt ben organitzada”. Tot i l’alerta que hi ha aspectes que es poden millorar. Els liberals han recordat que l’Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV) va portar el cap de setmana passat més de 3.000 corredors entre totes les proves que ofereix a la parròquia d’Ordino, xifra a la qual s’ha de sumar els acompanyants i membres de l’equip tècnic de la prova.

 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Sandra Truny
4.

.... de veritat k no sabem com pots ser així! Neteja el teu nom i ja després digues el q vulguis, no saps k fer per cridar l’atencio! “DIRECTORA EASEO”

  • 4
  • 0
Quina barra!!!
3.

Quina barra per favor. La mateixa poca vergonya dels seus companys de partit! I on estaveu els darrers quatre anys que no heu fet ni una mínima oposició??? Vinga per favor que se us veu el llautó.

  • 5
  • 0
Liberal_Democrates
2.

Ostres! 4 anys sense dir ni mu i rient les gràcies de DA i ara surten esbroncant l'organització de la ultratrail. Sres. conselleres liberals, ja fa temps que la gent d'Ordino us tenim agafat el numero, l'únic que us interessa és la cadireta, com els vostres jefes de partit.

Al desembre ja podeu posar-vos la geca que vulgueu... ja sigui la DA-L'A o qualsevol altra, al veins d'Ordino no ens enganyeu més!!!

  • 12
  • 0
Festaordino
1.

LLiberals d'Ordino el primer que ha d'exigir al Comú es que la dotació sigui igual a la de totsels altres comuns,ha d'exigir també un m'axim de 250 corredors per prova i portar tota la logiatica fora del poble.I de pas digueu-me qui son lliberals d'Ordno,per mi completament desconeguys o potser voleu dir DA.

  • 9
  • 0

Comenta aquest article